Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED underskåpsarmatur med sensor | Med magnet | 2,3W | 400 mm

Produktnummer: 50282

Denna moderna och snygga lampa är det perfekta valet för att uppgradera ditt hem. Den har en silverkonstruktion i aluminium och smälter lätt in i vilken inredning som helst. Lampans slimmade design gör den idealisk för placering på skrivbord, hyllor eller nattduksbord.  Lampan är utrustad med en effektiv PIR-rörelsesensor som automatiskt känner av dina rörelser och tänder ljuset för att skapa en behaglig atmosfär i rummet. Med en räckvidd på upp till 2 meter och en vinkel på 60° ser sensorn till att ljuset tänds när du behöver det som mest.

253 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "LED underskåpsarmatur med sensor | Med magnet | 2,3W | 400 mm"

Modern och stilren lampa för att uppgradera ditt hem

Denna moderna och snygga lampa är det perfekta valet för att uppgradera ditt hem. Med sin silverfärgade aluminiumkonstruktion smälter den lätt in i vilken inredning som helst. Oavsett om den placeras på ett skrivbord, en hylla eller ett nattduksbord, kommer dess eleganta design att ge rummet en elegant touch.

Effektiv rörelsesensor och behagligt ljus

Lampan är utrustad med en effektiv PIR-rörelsesensor som automatiskt känner av dina rörelser. Den tänder ljuset för att skapa en trevlig atmosfär i rummet. Med sin räckvidd på upp till 2 meter och en vinkel på 60° ser sensorn till att ljuset tänds när du behöver det som mest.

Energibesparande och lång livslängd

Med den energibesparande LED-tekniken får du en imponerande ljusstyrka på 110 lumen, medan lampan bara använder 1,6 watt. Den dedikerade LED-ljuskällan har en lång livslängd på upp till 20 000 timmar, vilket gör att du kan njuta av detta ljus i många år framöver. Detta gör lampan både energieffektiv och miljövänlig.

Justerbar ljusriktning och behagligt ljus

Den neutralvita färgen med en färgtemperatur på 4300 K ger ett klart och behagligt ljus. Denna lampa är perfekt för att läsa, arbeta eller koppla av. Med sin breda ljusvinkel på 120° säkerställer lampan en jämn och enhetlig belysning av hela rummet.

Säkerhet och användarvänlighet

Denna lampa är både säker och enkel att använda. Den har en IP20-grad av skydd mot damm och beröring. Dessutom finns en praktisk på/av-knapp som ger dig full kontroll över ljuset. Med denna lampa får du inte bara en snygg design, utan även en säker och användarvänlig belysningslösning.

Uppgradera ditt hem med denna moderna och funktionella lampa som kombinerar stil, effektivitet och användarvänlighet. Upplev det bästa inom modern belysning med denna lampa som passar vilken inredning som helst och skapar en trevlig atmosfär i ditt hem.

Mer information "LED underskåpsarmatur med sensor | Med magnet | 2,3W | 400 mm"
Användningsområde: Inomhus
IP-klass: IP20
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 160lm
Spridningsvinkel: 120
Watt: 1,6W
EAN 5901477341359
Lumen 160
Med eller uden sensor? Med sensor
IP -klass IP-20
Uppskattad livslängd 20 000
Dimensionera H: 8 mm, B: 400 mm, D: 40 mm
EAN 5901477341359

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ