Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Underskåpsbeslag med sensor | Med magnet | LED | 1,6W

Produktnummer: 50281

Denna moderna och snygga lampa är det perfekta valet för att uppgradera ditt hem. Den har en silverkonstruktion i aluminium och smälter lätt in i vilken inredning som helst. Lampans slimmade design gör den idealisk för placering på skrivbord, hyllor eller nattduksbord.

Lampan är utrustad med en effektiv PIR-rörelsesensor som automatiskt känner av dina rörelser och tänder ljuset för att skapa en behaglig atmosfär i rummet.

219 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Underskåpsbeslag med sensor | Med magnet | LED | 1,6W"

Modern och stilren design

Denna smarta och snygga lampa är det perfekta valet för att uppgradera ditt hem. Med sitt silverfärgade aluminiumutseende passar den lätt in i vilken inredning som helst. Lampans slimmade design gör den idealisk att placera på skrivbord, hyllor eller nattduksbord.

Effektiv rörelsedetektor

Med den inbyggda PIR-rörelsesensorn känner lampan automatiskt av dina rörelser och tänder ljuset för att skapa en behaglig atmosfär i rummet. Med en räckvidd på upp till 2 meter och en vinkel på 60° ser denna sensor till att ljuset tänds när du behöver det som mest.

Energisnål LED-teknik

Denna lampa är utrustad med en dedikerad LED-ljuskälla som ger en imponerande ljusstyrka på 110 lumen. Med en strömförbrukning på endast 1,6 watt är den inte bara energieffektiv, utan även miljövänlig. LED-tekniken säkerställer också en lång livslängd på upp till 20 000 timmar, vilket gör att du kan njuta av detta ljus i många år framöver.

Justerbar ljusriktning och färgtemperatur

Med möjligheten att justera ljusriktningen kan du enkelt anpassa belysningen efter dina behov. Den neutralvita färgen med en färgtemperatur på 4300 K ger ett klart och behagligt ljus, perfekt för att läsa, arbeta eller koppla av. Den breda ljusvinkeln på 120° säkerställer en jämn och enhetlig belysning av hela rummet.

Säker och enkel att använda

Denna lampa är designad för inomhusbruk och har en IP20-grad av skydd mot damm och kontakt. Den har även en praktisk på/av-knapp som ger dig full kontroll över ljuset.

Uppgradera ditt hem med denna moderna och funktionella lampa som kombinerar stil, effektivitet och användarvänlighet. Upplev det bästa av modern belysning med denna lampa som passar vilken inredning som helst och skapar en trevlig atmosfär i ditt hem.

Mer information "Underskåpsbeslag med sensor | Med magnet | LED | 1,6W"
Användningsområde: Inomhus
IP-klass: IP20
Lumen: 4300lm
EAN 5901477341342
IP -klass IP-20
Med eller uden sensor? Med sensor
EAN 5901477341342

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ