Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Laseravståndsmätare | 80 meter | (HT4M324)

Produktnummer: 6534
Denna lasermätare är ett professionellt verktyg för exakta avståndsmätningar under bygg-, konstruktions- och renoveringsarbeten. Den har en räckvidd på upp till 80 m med en noggrannhet på +/- 3 mm. Du kan göra mätningar av sektioner, ytor och volymer, samt göra indirekta mätningar av sektionslängder med hjälp av Pythagoras sats. Den har även en lättläst display med bakgrundsbelysning, en ergonomisk och kompakt form och möjlighet att mäta i svåråtkomliga områden.

678 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Laseravståndsmätare | 80 meter | (HT4M324)"

Lasermätare för exakta avståndsmätningar

Denna lasermätare är det ultimata verktyget för noggranna avståndsmätningar under bygg-, konstruktions- och renoveringsarbeten. Denna professionella laseravståndsmätare låter dig mäta avstånd, volymer och mellanlängder med hög noggrannhet både inomhus och utomhus.

Enkel och intuitiv avståndsmätare

Denna lasermätare är intuitiv att använda och har en räckvidd på upp till 80 m med en noggrannhet på +/- 3 mm. Du kan göra mätningar av en sektion, en yta och en volym. Det är också möjligt att lägga till eller subtrahera resultat från varandra. Med hjälp av Pythagoras sats kan du till och med göra indirekta mätningar av sektionslängder. Du kan välja mellan främre och bakre mätpunkter samt enheterna meter, fot och tum.

Avståndsmätare med många funktioner

Denna lasermätare har en bekväm funktion för att spara de senaste 30 mätningarna, så att du enkelt kan hålla koll på dina data. Den har också en lättläst bakgrundsbelyst display som säkerställer optimal sikt under alla förhållanden. Den ergonomiska och kompakta formen gör den bekväm att hantera, samtidigt som den är lätt och lätt att ta med överallt. Med sin förmåga att mäta i svåråtkomliga områden är denna lasermätare den idealiska partnern för dina precisionsmätningar.

Mer information "Laseravståndsmätare | 80 meter | (HT4M324)"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Svart
EAN 5902801290473
EAN 5902801290473

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ