Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Måttband | 5 meter | 19 mm i bredd

Produktnummer: 6539
Kompakt och mångsidigt måttband med en längd på 5 meter och en tejpbredd på 19 mm. Tillverkad i enlighet med EU:s direktiv om mätinstrument (MID). Det 0,11 mm tjocka flexibla stålmåttet har en gul tejp med svart tryck för enkel läsbarhet. Utrustad med en automatisk indragningsmekanism och två stoppknappar för att blockera tejpen i valfritt läge.

83 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Måttband | 5 meter | 19 mm i bredd"

Det mångsidiga måttbandet

Detta kompakta och mångsidiga måttband är ett oumbärligt verktyg för renovering och gör-det-själv-arbete. Produkten är tillverkad i enlighet med EU-direktivet om mätinstrument (MID).  Måttbandet är försett med en automatisk indragningsmekanism som gör den enkel att förvara och transportera. Det finns även två stoppknappar som kan blockera bältet i valfritt läge. Komponenterna i locket är gjorda av ett slitstarkt material, och den ergonomiska designen ger ett bekvämt grepp. Detta mångsidiga måttband är idealiskt för en mängd olika uppgifter och kan användas både professionellt och hemma.

Noggrann och pålitlig

Det flexibla stålmåttbandet är 0,11 mm tjockt och har en gul tejp med svart tryck, vilket säkerställer lätt läsbarhet av måtten.

Mer information "Måttband | 5 meter | 19 mm i bredd"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Färg: Svart
Længde: 5m
EAN 5902801316067
EAN 5902801316067

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ