Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Centrumboende | Passar 32-152mm hålsåg

Produktnummer: 6531
Denna mittborr passar hålsågar med en storlek på 32-152 mm. Det är ett mångsidigt och pålitligt verktyg designat för borrning och montering. Mittborren har en sexkantskonstruktion som ökar stabiliteten och noggrannheten vid borrning. Pilotborren är gjord av snabbstål för att säkerställa hållbarhet och effektiv borrning. Att byta hålsåg och pilotborr är enkelt och snabbt. Mittborren levererar exakta och exakta resultat varje gång och skär släta och rena hål i trä, plast och metall. Den är också hållbar och pålitlig, även för de mest krävande uppgifterna.

100 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Centrumboende | Passar 32-152mm hålsåg"

Skaffa en mittborr som passar hålsågar 32-152mm

Den centerborranpassade hålsågen från 32-152mm är ett mångsidigt och pålitligt verktyg designat för att möta dina borr- och monteringsbehov. Med en sexkantskonstruktion erbjuder denna mittborr ökad stabilitet och noggrannhet under borrning. Den medföljande pilotborren är tillverkad av snabbstål, vilket säkerställer hållbarhet och effektiv borrning.

Enkelt och snabbt byte av cupborrar och pilotborrar

En av de största fördelarna med denna mittborr är dess förmåga att snabbt och enkelt byta hålsåg och pilotborr. Detta säkerställer en smidig och effektiv arbetsprocess, så att du kan fokusera på din uppgift utan onödiga förseningar.

Exakt och exakt borrning med pilotborr

Mittborren är designad för att leverera exakta och exakta resultat varje gång. Oavsett om du arbetar med trä, plast eller metall kan du lita på att mittborren skär jämna och rengör hål.

Slitstark och pålitlig borrhållare

Denna mittborr är tillverkad av högkvalitativa material som säkerställer lång livslängd och pålitlig prestanda. Oavsett om du är en professionell hantverkare eller en gör-det-själv-entusiast, kan du räkna med att denna centrumborr klarar även de mest krävande uppgifterna.

Mer information "Centrumboende | Passar 32-152mm hålsåg"
Färg: Svart
EAN 5901867165763

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ