Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Hålsåg 67mm | koppborr i bimetall för trä/metall

Produktnummer: 6529
Hålsåg 67mm är ett mångsidigt borrverktyg som är oumbärligt för att göra hål i trä, plast, väggpaneler, rostfritt stål och andra metaller. Den är tillverkad av högkvalitativt höghastighetsstål med 8 % kobolt (Co)-tillsats, vilket säkerställer hållbar och pålitlig prestanda. Den har ett skärdjup på 38 mm och en skärbredd på 67 mm, och dess variabla kuggmönster tillåter borrning i material med olika hårdhet.

134 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Hålsåg 67mm | koppborr i bimetall för trä/metall"

Mångsidig hålsåg 67mm för trä, plast och metall

Denna hålsåg 67mm är ett oumbärligt borrverktyg för att göra hål i trä, plast, väggpaneler, rostfritt stål och andra metaller. Med sin breda användbarhet är den ett idealiskt val för olika borruppgifter. Vid arbete med rostfritt stål, t.ex. i diskbänkar kommer du att uppleva en längre livslängd jämfört med hålsågarna med lägre kobolthalt.

Skaffa en koppborr i slitstark design

Hålsågen är tillverkad av högkvalitativt snabbstål med 8% kobolt (Co) tillsats. Detta säkerställer en hållbar och pålitlig prestanda som klarar av olika material med varierande hårdhet. Med ett skärdjup på 38 mm och en skärbredd på 67 mm kan du uppnå exakta och effektiva resultat. Hålsågens robusta konstruktion med vertikala spår gör det enkelt att ta bort kärnan, och det går snabbt och enkelt att byta sågborr och pilotborr, vilket säkerställer en bekväm användarupplevelse.

Produktinformation

  • Tillverkad av högkvalitativt snabbstål med 8% kobolt (Co) tillsats
  • Variabelt tandmönster möjliggör borrning i material med olika hårdhet
  • Skärdjup: 38 mm
  • Klippbredd: 67 mm

Hålborr för dina behov

Med hålsåg 67mm | Koppborr i Bi-metall för trä/metall, du får ett mångsidigt och hållbart borrverktyg som hjälper dig att utföra noggranna och effektiva borruppgifter på en lång rad material. Oavsett om du arbetar i konstruktion eller behöver ett pålitligt borrverktyg är denna hålsåg 67 mm ett utmärkt val.

Mer information "Hålsåg 67mm | koppborr i bimetall för trä/metall"
Färg: Blå
EAN 5902801016509
Dimensionera 67 mm x 38 mm
Bredd (mm) 67
Höjd (mm) 38
EAN 5902801016509

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ