Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Solcellslampa Strålkastare | Svart | Rörelsesensor | Skymningssensor

Produktnummer: 6234

Denna solcellslampa med rörelse-och skymningssensor är idealisk för att belysa utomhusområden där det inte finns tillgång till elektricitet. Lampan kan monteras antingen genom att hamra ner den i marken eller genom att hänga den på en vägg, och kan lysa i upp till 6 timmar efter fullständig laddning. Lampan är utrustad med en rörelsesensor med en räckvidd på 5 meter och har 3 olika ljusinställningar.

OBS! Vi rekommenderar att lampan laddas en hel dag vid första användningen!

321 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Solcellslampa Strålkastare | Svart | Rörelsesensor | Skymningssensor"

Solcellslampor för utomhusbruk perfekta för dina utomhusutrymmen

En solcellslampa är ett hållbart och ekonomiskt sätt att belysa utomhusområden där det inte finns tillgång till elektricitet. Denna solcellslampa är utrustad med både en rörelse- och skymningssensor och är idealisk för att belysa områden som till exempel uppfarten, trädgården, garaget och paviljongen. Lampan tänds automatiskt när det blir mörkt och när rörelse upptäcks.

Flexibel belysning med en solcellslampa med LED projektor för utomhusbruk

Solcellslampan är en hållbar lösning som är lätt att installera. Den kan monteras på två olika sätt - genom att hamra ned den i marken eller genom att hänga den på en vägg. Lampan är utrustad med en inbyggd skymningssensor som tänds automatiskt när solen går ned. När rörelse upptäcks tänds lampan automatiskt i full styrka.

Lampan är lätt att underhålla och kräver endast minimal rengöring. Solpanelen kan rengöras med en fuktig trasa och lampan kan torkas av med en torr trasa.

Lampa med solcell och rörelsesensor

Efter en fullständig laddning kan lampan lysa i upp till 6 timmar, vilket gör den perfekt för att belysa områden som inte har tillgång till elektricitet. Lampan har också 3 olika ljusinställningar, så att du kan justera ljusstyrkan efter dina behov.

Lampan är utrustad med en rörelsesensor med en räckvidd på 5 meter, så den kan upptäcka rörelse i ett stort område. När den upptäcker rörelse tänds lampan i full styrka, vilket gör den perfekt för att belysa områden runt ditt hem eller företag på natten.

Mer information "Solcellslampa Strålkastare | Svart | Rörelsesensor | Skymningssensor"
Användningsområde: Utomhus
Färg: Svart
IP-klass: IP44
Ljus färg: 6000K
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 600lm
Med eller uden sensor?: Med sensor
Spridningsvinkel: 270°
Volt: 5.5V
EAN 5901508323125
Info 1 Rörelsesensor upp till 5 m | Skymningssensor | 3 ljusinställningar
Info 2 Max 6 timmars belysning vid full laddning
Upptäckt 5m
Material PP + PVC
Uppskattad livslängd 10.000t
EAN 5901508323125

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ