Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Solcells Strålkastare Med Rörelsevakt | Solcellslampa Vägg | Rörelsesensor

Produktnummer: 6245
IP65 - 2m kabel - 2100lm - 100 ° ljusvinkel - Rörelsesensor upp till 10m - 6600mAh Li-on batteri - 30W

848 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Solcells Strålkastare Med Rörelsevakt | Solcellslampa Vägg | Rörelsesensor"

Solcellslampa utomhus med rörelsesensor

Denna solcellslampa kommer med en 2m lång kabel från solpanelen till själva lampan. Den lyser upp med hela 2100lm och har en inbyggd rörelsesensor, så att den automatiskt slår på om du kommer inom sensorns räckvidd. Projektorn är mycket användarvänlig när det kommer till placering och inställning. Lampans energikälla är uteslutande solcellsdriven och därför behöver ingen strömkälla anslutas. Detta gör solcellslampan enkel och smidig i förhållande till placering. Det enda du måste se till är att solpanelen kan ta emot sol större delen av dagen och att den inte är täckt av smuts, snö mm.

Solcellslampor är perfekta som utebelysningar vägg

Solcellslampan är IP65-klassad, vilket innebär att den är robust och tål därför hårdare väderförhållanden. Lampan har bara solpanelen som strömkälla och därför måste den placeras utomhus om den ska fungera. Lampan är trådlös eftersom den är solcellsdriven och det gör den väldigt flexibel jämfört med placerin. Så det här kan vara lösningen för att få belysning på platser där man antingen inte har kunnat få belysning tidigare på grund av bristande strömförsörjning eller svårigheten att behöva dra långa kablar. Den kan användas både som trädgårdsbelysning, vägglampa för belysning längs med huset eller var du vill ha den.

Klimatvänlig belysning med solcellslampor utomhus

En solcellslampa är inte bara smart för att den är flexibel och flexibel vad gäller placering och strömförsörjning. Denna solcellslampa använder solens strålar för att ladda sitt batteri och den använder därför grön energi. Detta är en klimatvänlig lösning på belysning, som inte bara skyddar miljön, utan också undviker en högre elräkning. En solcellslampa är därför både en naturlig energikälla och du slipper en stor elräkning samtidigt som du får en smart och funktionell belysning.

Mer information "Solcells Strålkastare Med Rörelsevakt | Solcellslampa Vägg | Rörelsesensor"
Användningsområde: Utomhus
Dimbar: Nej
Färg: Svart
Färgåtergivning (Ra/CRI): Ra>70
IP-klass: IP65
Ljus färg: 6500K
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 2100lm
Spridningsvinkel: 100°
EAN 5902201302141
Info 1 Inbyggd sensor | Upp till 10m räckvidd
Info 2 Li-on batteri 3.7V/600mAh
Dimensionera L:280mm - B:280mm - 17mm
EAN 5902201302141

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ