Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sollykta | Glas M. Flamfunktion | Skymningssensor | Utomhus (2902)

Produktnummer: 6210

Solcellslykta - 1,2w - Fjädring ingår - Upp till 8 timmars livslängd på full laddning - IP44 - 30lm - Skymningssensor - Utomhus - På/av-knapp - 3,7v batteri 600mAH

Dessa solcellslyktor är perfekta för dig som vill ha ett mysigt och smart sätt att få ljus i trädgården. De har inbyggda solpaneler vilket innebär att du bara behöver slå på solcellslyktan, placera den i solen antingen hängande eller stående och bara vänta på att den laddas. Den har en skymningssensor så att produkten slås på även när det börjar bli mörkt och stängs av när det är ljust, så att du inte behöver lyfta ett finger. Ljuset i själva lyktan har en flamfunktion, så du får solcellslampor till trädgården som är väldigt lika riktiga lyktor.

117 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Sollykta | Glas M. Flamfunktion | Skymningssensor | Utomhus (2902)"

Skapa en mysig atmosfär med solcellslykta

Det varma och flamliknande ljuset är en perfekt lösning för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på terrassen. Batteriet är uppladdningsbart och laddar sig själv via solpanelerna. Produkten har en inbyggd skymningssensor (Dusk sensor), så lyktans solceller tänds även när mörkret faller på. Det är en enkel och smart lösning för att skapa en trevlig atmosfär i trädgården, det gäller bara att se till att lyktans solceller får solljus (gärna direkt) under dagen, annars slipper du lyfta ett finger.

Fler alternativ med solcellslyktor

När du köper denna lykta medföljer en upphängning, så att du själv kan bestämma om lampan ska stå på en plan vägg eller hänga från t.ex. ett träd, krok etc

Utomhus solcellsbelysning laddas automatiskt i solen

Den har inbyggda solceller, som på full laddning kan lysa i upp till 8 timmar. Laddningstiden är ca. 6-8 timmar i direkt sol.

Mer information "Sollykta | Glas M. Flamfunktion | Skymningssensor | Utomhus (2902)"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
IP-klass: IP44
Ljuskälla typ: Indbygget LED lyskilde
Lumen: 30lm
Spridningsvinkel: 360°
EAN 5903002033494
Info 1 Skymningssensor (slår på automatiskt i mörker)
Info 2 Kan placeras på plana ytor eller hängas med den medföljande hängaren
Dimensionera Ø:7,5cm - H:13cm
Material ABS - Glas - Rostfritt stål
EAN 5903002033494

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ