Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Smart eluttag med energimätare | Smart kontakt | Elmätare wifi | IP44 | 230V

Produktnummer: 1794

Elworks energimätare med smart uttag och Wi-Fi anslutning kan mäta den exakta elförbrukningen för den anslutna utrustningen och visar data på din smartphone via Tuya Smart-appen. Energimätaren är enkel att ansluta och använda, och den är även kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant. Med timerfunktionen och minutklockan (nedräkning) i appen kan du spara el ytterligare.

Energimätaren från Elworks är ett pålitligt och effektivt sätt att övervaka elförbrukningen i ditt hem eller kontor. Genom att läsa data på din smartphone kan du enkelt identifiera vilka apparater och utrustningar som använder mest ström och var besparingar kan göras. Det betyder inte bara att du kan sänka dina elkostnader, utan också att du kan ta ett viktigt steg mot att leva mer hållbart och miljövänligt.

Med sin enkla installation och enkla att använda är Elworks energimätare med smart uttag och Wi-Fi anslutning ett utmärkt verktyg för att kontrollera din elförbrukning och minska ditt miljöavtryck.

En manuell på/av knapp är även monterad på uttagets framsida, vilket gör det möjligt att slå på och av den utan att använda en app.

253 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Smart eluttag med energimätare | Smart kontakt | Elmätare wifi | IP44 | 230V"

Övervaka din energiförbrukning med Elworks energimätare med smart uttag och Wi-Fi

Elworks energimätare med smart uttag gör det enkelt att slå på och av, ställa in timerfunktioner och mäta din elförbrukning på den anslutna utrustningen och låter dig ta reda på vilken utrustning som använder mest ström, så att du kan spara på din elräkning. Energimätaren kan enkelt kopplas till ett vanligt uttag och är utrustad med på/av-knapp och schuko-kontakt. Den kan belastas med max 3680 W/250 V/16 A och har en fällbar kåpa (IP44 - skyddad mot vattenstänk när den är stängd).

Håll ett öga på din energiförbrukning med Tuya Smart appen

Elworks energimätare med smart uttag är en Wi-Fi-ansluten enhet som samlar in data om din elförbrukning och låter dig övervaka den via din Smartphone. För att komma åt den insamlade informationen ansluter du helt enkelt energimätaren till Tuya Smart-appen via Wi-Fi anslutning. Du kan även programmera timerfunktioner och nedräkningstimer i appen.

Intelligent elmätare WiFi för ditt uttag som kan användas inomhus och utomhus

Elworks energimätare med smart uttag har en maximal spänning på 250 V, en maximal effekt på 3680 W och en maximal ström på 16A. Den har skyddsklass IP44 och kan anslutas till ditt smarta hem via 2,4GHz Wi-Fi. Energimätaren är även kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant.

Mer information "Smart eluttag med energimätare | Smart kontakt | Elmätare wifi | IP44 | 230V"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Svart
IP-klass: IP44
Trådlös teknologi: Wifi
Volt: 230V
EAN 5708473507822
Info 1 Ansluts till smartphone via Tuya Smart appen
Info 2 Fungerar endast med 2,4 GHz WiFi
Kompatibilitet Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistent

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ