Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

SwitchBot Smart Lock | Smart Lås Ytterdörr | Elektroniskt Dörrlås | Google Home | Smart Hem

Produktnummer: 7722S

SwitchBot Smart Lock Silver är en trådlös fjärrstyrd lås till dörren som ger dig automatisk låssystem med smart säkerhet för hemmet. Du kan enkelt styra tillträde till ditt hem från din smartphone, eftersom den är kompatibel med både iOS och Android. Dessutom kan den lätt installeras på din befintliga dörr och den använder en krypterad anslutning till din smartphone för att förhindra obehörig åtkomst.

SwitchBot Smart Lock Silver har också en rad smarta funktioner, såsom tillfälligt tillträde för gäster och nyckelåtkomst vid förlust av telefonen. Det är den perfekta låsen för dig som vill ha en säker och enkel sätt att styra tillträdet till ditt hem på. Med SwitchBot Smart Lock Silver kan du vara säker på att ditt hem är skyddat mot inbrott.

Detta smarta lock använder 2x CR123A-batterier som ingår i paketet. Vill du köpa extra batterier kan du klicka här!

Om du vill kunna öppna ditt Smart Lock via en knappsats, med eller utan fingeravtryck, som kan monteras utomhus kan du ta en titt på SwitchBot Keypad och SwitchBot Keypad Touch här!

Kom ihåg att köpa SwitchBot Hub Mini om du vill ha fjärrkontroll via Wi-Fi, samt anslutning till Google Home, Alexa, Siri och liknande.

1 188 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "SwitchBot Smart Lock | Smart Lås Ytterdörr | Elektroniskt Dörrlås | Google Home | Smart Hem"

SwitchBot Smart Lock Silver elektronisk dörrlås

SwitchBot Smart Lock Silver är en trådlös fjärrstyrd lås till dörren som ger dig automatisk låssystem med smart säkerhet för hemmet. Du kan enkelt styra tillträde till ditt hem från din smartphone, eftersom den är kompatibel med både iOS och Android. Dessutom kan den lätt installeras på din befintliga dörr och den använder en krypterad anslutning till din smartphone för att förhindra obehörig åtkomst.

SwitchBot Smart Lock Silver har också en rad smarta funktioner, såsom tillfälligt tillträde för gäster och nyckelåtkomst vid förlust av telefonen. Det är den perfekta låsen för dig som vill ha en säker och enkel sätt att styra tillträdet till ditt hem.

Smart lås och låssystemer med elektronisk dörrlås

SwitchBot Smart Lock Silver är det perfekta sättet att fjärrstyra din lås och låssystemer var som helst. Det är fantastiskt eftersom du kan ge tillträde till gäster, hantverkare eller vänner, oavsett om du är hemma eller inte. Det är också super praktiskt om du har glömt att låsa dörren, när du lämnade hemmet. Du kan enkelt låsa upp dörren eller låsa den igen när du är på språng.

Denna smarta låssystem är också mycket säker. Den använder den senaste tekniken för att skydda ditt hem och se till att endast de personer du vill ha tillträde kan komma in. Med SwitchBot Smart Lock Silver kan du vara säker på att ditt hem är skyddat mot inbrott.

Dessutom är det lätt att installera. Du kan göra det själv på bara några minuter. Du behöver inte vara en professionell låssmed för att installera SwitchBot Smart Lock Silver. Allt du behöver finns i paketet och det finns en enkel steg-för-steg-guide att följa.

Så om du vill ha ett enkelt och säkert sätt att fjärrstyra dina lås och låssystemer, är SwitchBot Smart Lock Silver det perfekta valet för dig!

Intelligent dörrlås med kod

SwitchBot Smart Lock Silver är inte bara en fjärrstyrd lås utan också en intelligent av sitt slag. Du kan enkelt hantera åtkomsträttigheter för olika användare och ta emot meddelanden på din smartphone varje gång någon låser eller låser upp dörren. Med den automatiska registreringen av inbrottsförsök eller manipulation med låset, kan du känna dig säker i ditt eget hem.

Lätt installation och användarvänlighet

SwitchBot Smart Lock Silver är otroligt lätt att installera och använda. Du behöver inte ha några speciella tekniska färdigheter eller verktyg för att få det att fungera. Dessutom är låset också lätt att använda i vardagen. Du kan hantera det från din smartphone eller använda den medföljande nyckeln om du föredrar det. Det betyder att du kan ha det igång på nolltid och njuta av den bekvämlighet och säkerhet det ger i ditt hem!

Säkerhetslösningar för hemmet

SwitchBot Smart Lock Silver är en del av en rad säkerhetslösningar för hemmet, som omfattar både maskinvara och programvara. Det är utformat för att ge dig ett säkrare och mer bekvämt sätt att hantera tillträde till ditt hem. Med dess intelligenta låssystem och fjärrkontroll av lås och låssystemer är det det perfekta sättet att öka säkerheten i ditt hem!

Mer information "SwitchBot Smart Lock | Smart Lås Ytterdörr | Elektroniskt Dörrlås | Google Home | Smart Hem"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Sølv
EAN 850043739630
Info 1 Nem opsætning via SwitchBot App - Auto mode - 6 måneders batterilevetid - Bluetooth 5.0
Info 2 Anvender 2x CR123A batteri (Medfølger) - Kompatibel med iOS 11.0+, Android 5.0+, Bluetooth 5.0
Dimensionera 111x59x73mm
Material PC + ABS
Kompatibilitet Google Home, Amazon Alexa, Apple Homepod
EAN 850043739630

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ