Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

5i1 LED kontroller | IP67 | WiFi & RF

Produktnummer: 73340

Kan användas för följande typer av 12V/24V/48V LED list: Single color / CCT / RGB / RGBW / RGB+CCT

12V = Max 240W | 24V = Max 480W | 48V = Max 960W

Denna 5in1 LED kontroller är en avancerad produkt som ger dig full kontroll över dina LED lampor. Med möjlighet till styrning via WiFi och RF fjärrkontroll (ingår ej) är denna kontroller idealisk för att skapa den perfekta belysningen i alla rum. Du kan välja mellan 16 miljoner färger, justera färgtemperaturen och ljusstyrkan och växla mellan 5 olika utskriftslägen med bara en knapptryckning. Den är vattentät med IP67 klassning och har en bred inspänning från 12 till 48V.

UPPMÄRKSAMHET! Styring via app kräver en kompatibel gateway!


576 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "5i1 LED kontroller | IP67 | WiFi & RF"

Skapa din perfekta smarta hembelysning med en LED-kontroller

Denna 5in1 LED Controller är en avancerad och mångsidig produkt som ger dig full kontroll över dina LED lampor. Med en rad imponerande funktioner och möjligheten att använda med en RF fjärrkontroll (ingår ej), är denna kontroller idealisk för att skapa den perfekta belysningen i alla rum. Oavsett om du vill skapa en lugnande atmosfär, anpassa belysningen efter ditt humör eller sätta en festlig prägel på dina evenemang, är denna kontroller det perfekta valet.

RGB LED-belysning i 16 miljoner färger

Med 16 miljoner färger att välja mellan kan du skapa vilken ljusstämning du vill. Oavsett om du föredrar en varm och mysig atmosfär eller en livlig och festlig atmosfär, kommer denna kontroll att möta dina behov.

Justerbar färgtemperatur och ljusstyrka

Denna LED kontroller låter dig justera både färgtemperatur och ljusstyrka. Du kan skapa det perfekta ljuset för alla ändamål, från avkopplande kvällsbelysning till fokuserad arbetsbelysning. Släta, flimmerfria övergångar garanterar en behaglig ljusupplevelse.

Gruppkontroll och användardelning

Med gruppstyrningsfunktionen kan du styra flera lampor samtidigt. Du kan gruppera lampor efter rum eller funktion och enkelt justera belysningen i hela ditt hem med en enda touch. Dessutom kan du dela åtkomst till handkontrollen med familjemedlemmar så att alla kan njuta av de smarta belysningsalternativen.

Röststyrning och appstyrning

Denna LED kontroller stöder röststyrning från tredje part via Alexa och Google Assistant, så att du kan styra belysningen med din röst. Dessutom kan du enkelt styra kontrollen via tillhörande smartphone app. Du kan tända och släcka ljuset, ändra färger och justera belysningen efter behov, allt från din smartphone.

Musikrytmfunktion

Denna LED kontroller är utrustad med en unik musikrytmfunktion som automatiskt ändrar färgerna i takt med musiken. Oavsett om du är värd för en fest eller bara vill skapa en festlig atmosfär, kommer denna funktion att lägga till en extra dimension till din belysning.

Timerinställning och biorytm

Med timerinställningen kan du schemalägga öppning och stängning av ljuset enligt din livsstil. Du kan också ställa in ljuset att gradvis dämpas när du somnar och gradvis tändas när du vaknar. Den här funktionen hjälper till att skapa en bekväm övergång och kan vara särskilt användbar för dem som har svårt att somna eller vakna.

Den idealiska LED-kontrollern för ditt LED ljus

Denna 5-i-1 LED kontroller erbjuder ett brett utbud av funktioner och alternativ för att anpassa din belysning. Med möjligheten att styra flera lampor samtidigt, justera färger och ljusstyrka, och till och med synkronisera ljuset med musik, är denna kontroller idealisk för både hemmabruk och professionell belysning. Oavsett om du vill skapa en avkopplande atmosfär i ditt hem, sätta en festlig touch till dina evenemang eller förbättra din arbetsbelysning, kommer denna LED kontroller att uppfylla dina förväntningar och mer.

Mer information "5i1 LED kontroller | IP67 | WiFi & RF"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Dimbar: Ja
Färg: Vit
IP-klass: IP67
Ljus färg: CCT, RGB, RGB+CCT, RGBW, Single color
MAX Amp. : 20A
Trådlös teknologi: RF, Wifi
Volt: 12V, 24V, 48V
EAN 6970602181398
Kompatibilitet WiFi (endast 2,4Ghz) - 2,4Ghz RF - Röststyrning från tredje part med Google Assistant och Alexa
Info 1 10A/kanal - max 20A totalt
Dimensionera 185 mm x 87 mm x 31 mm
Upptäckt RF-räckvidd upp till 30m
Info 2 Ändra 5 utgångslägen via en knapp (Enfärgad / Dubbel vit / RGB / RGBW / RGB+CCT)
EAN 6970602181398

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ