Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Wifi Rörelsesensor från Smart Life

Produktnummer: 1735

Smart Wifi PIR rörelsessensor - 10m detektering - Styrning via smartphone eller tablett

338 kr 

508 kr
Produktinformation "Wifi Rörelsesensor från Smart Life"

Smart Life intelligent Wi-Fi rörelsessensor med ett detekteringsområde på upp till 10 m. Sensorn är idealisk som en del av ett trådlöst säkerhetssystem eller för att helt enkelt slå på apparater när rörelse detekteras.

Installationen är enkel och enheten ansluts direkt till ditt Wifi -nätverk och möjliggör sedan styrning via smartphone eller surfplatta. Rörelsesensorn kan kopplas ihop med andra produkter i SmartLife serien och utlösa händelser, ex. genom att tända ljuset när människor kommer in i ett rum.

Intelligent rörelsesensor från Smart Life

Smart Life rörelsesensorn styrs enkelt via Nedis Smartlife -appen som är tillgänglig för Android och IOS. Smart Home systemet från Nedis innehåller ett stort och växande urval av produkter - som ex. LED lampor, sensorer, kameror etc. - som alla kan styras via den kostnadsfria och användarvänliga appen. Du kan ansluta de olika enheterna tillsammans och till ex. använda sensorn för att aktivera ljuset när det registrerar rörelse.

Smart säkerhetssystem

Den intelligenta rörelsesensorn kan också ingå som en del av ett hemmasäkerhetssystem. Med Smart Life appen från Nedis får du en direkt push -meddelelse på din telefon när systemet registrerar rörelse.

Mer information "Wifi Rörelsesensor från Smart Life"
Trådlös teknologi: Wifi
EAN 5412810269969
Upptäckt 10m
Virkeeffekt Driftstemp.: -10 - 45 °C
Kompatibilitet Nedis SmartLife
EAN 5412810269969

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ