Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED värmeljus | 12 stk. | Inkl. batteri | Varmvit

Produktnummer: 34141
Denna uppsättning med 12 LED-ljus är det perfekta valet för att skapa en intim och mysig atmosfär för alla tillfällen. Med realistisk flameffekt och behagligt varmt ljus skapar dessa återanvändbara LED-ljus en mysig atmosfär. De är hållbara, säkra och praktiska att använda och kan användas i olika miljöer och situationer.

119 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "LED värmeljus | 12 stk. | Inkl. batteri | Varmvit"

Set med LED ljus 12 enheter

Set med 12 LED ljus, den idealiska dekorativa belysningen för att skapa en intim och mysig atmosfär för alla tillfällen. Detta set innehåller 12 återanvändbara LED-ljus, perfekta för att åtfölja speciella ögonblick och skapa oförglömliga upplevelser.

Realistisk flameffekt och behagligt varmt ljus

De realistiska LED-lågorna ger en varm och lugnande belysning som liknar naturliga ljus. Med en färgtemperatur på 588-590 K skapar dessa ljus en mysig atmosfär i alla rum. Varje lampa har en praktisk av/på-knapp så att du kan styra belysningen efter dina önskemål.

Hållbar och återanvändbar

Detta set är tillverkat av slitstark PVC och polypropen, vilket säkerställer långvarig användning. Varje lampa kräver 1 x CR2032 batteri, som ingår, och har en livslängd på ca. 70-75 timmar. Dessa miniljus är lätta och tar väldigt lite plats, vilket gör dem lätta att transportera och förvara.

Säker och praktisk användning

Med dessa LED-ljus får du ett säkert och praktiskt alternativ till traditionella ljus. Dessa elektriska lampor blåser inte bort i vinden, lämnar inga vaxdroppar eller rök och eliminerar risken för brännskador eller bränder. Du kan njuta av den mysiga atmosfären utan bekymmer.

Multifunktionell och mångsidig

Dessa flamlösa ljus är mångsidiga och kan användas för att skapa en varm och mysig atmosfär till alla rum. De är perfekta för att möblera vardagsrum, sovrum, badrum och många andra ställen.

Mer information "LED värmeljus | 12 stk. | Inkl. batteri | Varmvit"
Användningsområde: Inomhus
Ljus färg: 590K
Material Plast
EAN 8435527826772

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ