Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED ljus | 3 stk. | Flerfärgad | Inkl. fjärrkontroll

Produktnummer: 34142
Skapa en varm och romantisk atmosfär med våra LED-lampor med riktig flameffekt. Denna uppsättning med 3 batteridrivna lampor är idealiska för att dekorera och skapa atmosfär i alla rum. De har en realistisk flamrörelse och finns i 12 olika färger. Med fjärrkontrollen kan du styra lamporna individuellt eller samtidigt.

338 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "LED ljus | 3 stk. | Flerfärgad | Inkl. fjärrkontroll"

Flerfärgad LED ljus med flameffekt

Få den perfekta atmosfären med vår uppsättning av 3 stk. LED lampor med riktig fin flameffekt. Dessa lampor är idealiska för att dekorera och skapa en speciell, varm, romantisk och festlig atmosfär i alla rum. Med sitt realistiska och naturliga utseende kommer de att ge dig den perfekta belysningen utan att behöva oroa dig för bränder eller brännskador.

Realistisk flamrörelse

Våra LED-lampor är designade med en imponerande flameffekt som rör sig och blinkar som en riktig låga. Oavsett om du använder dem för avkoppling, romantiska dejter eller som en dekorativ detalj på fester kommer de att skapa en överraskande realistisk atmosfär.

Säkra och återanvändbara LED värmeljus

Dessa flamlösa LED-ljus är gjorda med en paraffinbeläggning som ger dem ett naturligt utseende som traditionella vaxljus. De är gjorda av slitstarkt polykarbonat, vilket gör dem säkra att använda och återanvändbara. Du behöver inte oroa dig för eld eller droppande vax eftersom de är batteridrivna och inte blåser iväg i vinden.

Multifunktionell belysning

Dessa LED-lampor finns i 12 olika färger som kan ställas in efter dina önskemål. Du kan välja mellan olika ljusinställningar, inklusive en flerfärgsinställning där ljuset ändrar färg automatiskt. Med fjärrkontrollen kan du styra de tre lamporna individuellt eller samtidigt. Dessutom har de en praktisk timerfunktion som släcker ljuset automatiskt efter vald tid.

Mer information "LED ljus | 3 stk. | Flerfärgad | Inkl. fjärrkontroll"
Användningsområde: Inomhus
Dimensionera Ø7,5 x 10 cm; Ø7,5 x 12,5 cm; Ø7,5 x 15 cm
Info 2 Batteri för fjärrkontroll (ingår); CR2025
Info 1 Batteri typ AA
EAN 8435527825683

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ