Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

24V LED strip

Är du ute efter en belysningslösning till ett eller flera ställen, där du inte har möjlighet att använda traditionella ljuskällor? Då kan du andas ut med lättnad, för du har kommit till rätt ställe. 

Här på PlusLED  hittar du nämligen ett riktigt stort urval av 24V LED strips, som säkerställer att du kan få ett bra ljus på alla de ställen där du har behov av det. 

Om du har hörn, vågiga ytor eller speciellt smala ställen där du vill ha ljus, då bör du ta en närmare titt på exempelvis en 24V LED strip. 

Vad är LED ljusstrips?

LED ljusstrips är en relativt ny belysningskälla, perfekt för moderna bostäder med skandinavisk inredning. I och med att 24V LED band ger en annorlunda och trevlig belysning där det är ont om plats, används 24V band en del i de skandinaviska hemmen. 

En LED strip eller ett LED band är faktiskt samma sak. Som namnet antyder, sitter det små LED dioder på ett band. Att ljuset sitter på dessa små band innebär, att du kan montera dem på i stort sett alla ställen i ditt hem. 

Det är dog inte bara i din bostad som det är fördelaktigt att använda en 24V LED strip. LED strips kan nämligen också vara ett bra komplement till belysningen i en butik, en restaurang, ett diskotek samt andra liknande ställen.

46 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

46 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sätt färg på tillvaron med 24V LED RGB

Har du en bar, en inomhus pool, en nattklubb eller något annat ställe som har behov av lite färgad belysning? Då kan du med fördel titta lite närmare på våra RGB LED strips. 

Helt vanliga RGB LED strips är nämligen band, där var och en av de små ljusdioder kan lysa i tre olika färger. Dessa tre färger är röd, grön och blå (RGB).

Med RGB LED strips kan du med andra ord snabbt få lite färg in i din tillvaro. Du skall bara sätta upp dina strips på de ställen, där du har behov av annat än vanligt vitt ljus.

Hitta smarta tillbehör till din LED strip

När du köper LED ljusstrips, skall du vara uppmärksam på, att du kanske kan ha behov av olika typer av tillbehör så som en 24V LED driver. En LED driver är en liten styrlåda, med vars hjälp kan styra dina LED strips. En annan typ av tillbehör som du kan överväga, är en 24V LED controller.

Därutöver bör du alltid komma ihåg att kontrollera om den 24V LED strip som du gärna vill ha, är för inomhus- eller utomhusbruk, beroende på var du skall använda den. Det är nämligen inte alla LED strips som kan användas utomhus. 

Hitta billiga LED strips hos PlusLED 

Det kan vara så att du kan hitta en billig LED strip i vårt sortiment. Men det betyder inte att den inte är i en god kvalitet. Du hittar nämligen bara produkter i hög kvalitet på vår sida, eftersom vi vill att våra kunder skall ha det bästa av det bästa. 

Har du på ett eller annat sätt behov av hjälp till ditt köp på PlusLED , är du alltid välkommen att kontakta oss.