Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Zigbee dimmer | Svängfunktion | 5-150W

Produktnummer: 1564
Denna roterande Zigbee-dimmer, baserad på Zigbee 3.0, ger dig full kontroll över dina ljuskällor. Den har en bakkantsdimmer som klarar 5W till 150W LED, och en minnesfunktion som sparar dina ljusinställningar. Kompatibel med universella Zigbee-gateways, passar det danska 1M-systemet och är CE-certifierat.

593 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Zigbee dimmer | Svängfunktion | 5-150W"

Zigbee Dimmer gör livet enkelt

Denna roterande zigbee-dimmer är designad för att ge dig full kontroll över dina ljuskällor. Denna dimmer är baserad på det senaste Zigbee 3.0-protokollet, vilket säkerställer maximal prestanda och tillförlitlighet. Den har en bakkantsdimmer som klarar belastningar från 5 till 150W LED, vilket gör den idealisk för ett brett utbud av ljuskällor. Dessutom har den en inbyggd minnesfunktion för dimning, så att dina ljusinställningar sparas även när strömmen är avstängd.

Kompatibilitet med universella Zigbee-gateways

En av de största fördelarna med denna dimmer är dess breda kompatibilitet. Den fungerar med universella Zigbee-gateways, vilket innebär att du kan integrera den i ditt befintliga smarta hemsystem. Oavsett vilken Zigbee-gateway du använder kan du vara säker på att denna dimmer kommer att kunna arbeta med den utan problem.

Designad för det danska 1M-systemet

Denna dimmer är designad för att passa perfekt in i det danska 1M-systemet. Den har ett djup på 37 mm, en bredd på 46,8 mm och en längd på 44 mm, vilket gör den idealisk för installation i de flesta danska hem. Den har också en fjäderbelastad 230Vac-ingång, vilket gör installationen enkel och problemfri.

Skapad för att vara hållbar och säker

Denna Zigbee dimmer är inte bara designad för att vara högpresterande, utan också miljövänlig och säker att använda. Den är gjord av plast vilket gör den lätt och hållbar. Den har en IP20-klassning, vilket innebär att den tål små mängder damm men inte vatten. Den är även CE-certifierad, vilket säkerställer att den uppfyller alla europeiska standarder för säkerhet och prestanda.

Mer information "Zigbee dimmer | Svängfunktion | 5-150W"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Ja
Färg: Vit
IP-klass: IP20
Materiale: Plastik
Trådlös teknologi: Zigbee
Volt: 230V
Watt: 150W
EAN 5704629005839
Kompatibilitet Kompatibel med universella Zigbee-gateways
Info 1 Bakre spjäll: 5-150W med minnesfunktion för dämpning
Info 2 Passar i 1M danskt system
Dimensionera L: 44 mm x B: 46,8 mm x D: 37 mm
Längd (mm) 37
Bredd (mm) 46.8
Höjd (mm) 44
EAN 5704629005839

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ