Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

5 styck. | Handfläkt | Uppladdningsbar via USB Kabel | inkl. Bordsstativ

Produktnummer: 4537-5stk

Denna kompakta och bärbara fläkt är som skapad för de varma sommardagarna. Med det inbyggda batteriet är den kalla brisen bara en kran bort. Ta med dig den här fläkten när du är på språng och var beredd när värmen trycker på. Storleken på denna handhållna fläkt är perfekt att bära i din väska eller bil. Den medföljande foten gör det möjligt att använda denna fläkt som bordsfläkt. Därför är den också mycket lämplig för kontorsmiljöer. Kan laddas via den medföljande USB kabeln. Batteritiden är upp till 8 timmar, beroende på valet av vindkraft. Fläkten har 3 nivåer av vindstyrka, som kan justeras via tryckknappen på handtaget.

Ø10 cm - 3 styrka - 2000 mAh batteri - laddas via usb kabel - inkl. stativ - Drifttid: Upp till 8 timmar.

Du hittar fläkten styckvis här!

714 kr 

Paketet innehåller:

5 Antal.
Handfläkt | Batteridriven och Laddningsbar via USB | inkl. bordsställ

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "5 styck. | Handfläkt | Uppladdningsbar via USB Kabel | inkl. Bordsstativ"

Mini fläkt för de varma sommarresorna och festivalerna

Enkel mini fläkt med 3 styrka för de varma sommardagarna. Otroligt tyst och upp till 8 timmars drifttid. Handhållen fläkt kan enkelt användas för varma sommardagar, festivaler och resor.

Batteridriven handfläkt som laddas via USB kabel

Denna fläkt är inkl. batteri. Det kraftfulla 2000 mAh uppladdningsbara litiumbatteriet kan laddas via den medföljande USB kabeln. Fläkten kan laddas med en powerbank eller en laddare (5V).

Bordsfläkt med smart stativ

Modellen levereras med ett smart stativ som kan förvandla fläkten till en smart bordsfläkt. Det medföljande stativet gör denna fläkt särskilt attraktiv för både nattduksbordet och skrivbordet. Om du behöver en mobil fläkt med batteri för ditt kontor eller din arbetsplats är den här handhållna fläkten en riktigt bra satsning. Den medföljande foten låter dig placera fläkten framför dig när du arbetar vid datorn. Sedan, när du är klar med din arbetsdag, kan du helt enkelt ta fläkten med dig igen.

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ