Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Handfläkt | Batteridriven och Laddningsbar via USB | inkl. bordsställ

Produktnummer: 4537

Denna kompakta och bärbara fläkt är som skapad för de varma sommardagarna. Med det inbyggda batteriet är den kalla brisen bara en kran bort. Ta med dig den här fläkten när du är på språng och var beredd när värmen trycker på. Storleken på denna handhållna fläkt är perfekt att bära i din väska eller bil. Den medföljande foten gör det möjligt att använda denna fläkt som bordsfläkt. Därför är den också mycket lämplig för kontorsmiljöer. Kan laddas via den medföljande USB kabeln. Batteritiden är upp till 8 timmar, beroende på valet av vindkraft. Fläkten har 3 nivåer av vindstyrka, som kan justeras via tryckknappen på handtaget.

Handhållen USB fläkt - 3 styrkanivåer - 2000 mAh batteri - laddas via usb - inkl. hållare

151 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Handfläkt | Batteridriven och Laddningsbar via USB | inkl. bordsställ"

Handhållen fläkt för kontoret eller på språng             

Enkel mini handblåsmaskin med 3 hållfasthetsnivåer för de varma sommardagarna. Otroligt tyst och upp till 8 timmars drifttid. Denna smarta fläkt kan därför tas med på språng. Den kompakta storleken gör den perfekt för väskan. Kan användas var som helst och är väldigt tyst. Trots sin storlek är effekten märkbar. Du kommer att uppleva ett jämnt flöde av härlig frisk luft, som kyls ner via fläktflikarna innan luften träffar dig.

Uppladdningsbar USB handfläkt

Denna fläkt är inkl. batteri. Det kraftfulla uppladdningsbara litiumbatteriet på 2000 mAh kan laddas via den medföljande USB-laddningskabeln. Med upp till 8 timmars batteritid, beroende på valet av vindstyrka, är du garanterad en bärbar fläkt som kan användas större delen av dagen. Fläkten är lätt att ladda igen, så du är redo för nästa sommardag eller kväll.

Handhållen fläkt med stativ

Modellen levereras med ett smart stativ som kan förvandla fläkten till en smart bordsfläkt. Det medföljande stativet gör denna fläkt särskilt attraktiv för både nattduksbordet och skrivbordet. Om du behöver en mobil fläkt med batteri för ditt kontor eller din arbetsplats är den här handhållna fläkten en riktigt bra satsning. Den medföljande foten låter dig placera fläkten framför dig när du arbetar vid datorn. Sedan, när du är klar med din arbetsdag, kan du helt enkelt ta fläkten med dig igen.

Titta på vår video av denna geniala handhållna fläkt nedan!

Mer information "Handfläkt | Batteridriven och Laddningsbar via USB | inkl. bordsställ"
Färg: Svart
EAN 4040849496455
Info 1 Drifttid: upp till 8 timmar
Info 2 Laddningsbart batteri ingår - laddas via medföljande USB kabel
Dimensionera Ø100mm (fläkt) - H: 206mm
EAN 4040849496455

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ