Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Kabelskärare, 160 mm (HT1P042)

Produktnummer: 6502

Längd: 160 mm - Maximal klipptjocklek: 10 mm - Material: Krom-vanadium stål - Handtag: Tvåkomponentsformade, halkfria

Denna kabelsax är designad för att klippa enskilda och flertrådiga kablar och ledningar tillverkade av koppar eller aluminium vid måttliga och tunga arbetsuppgifter. Saxen är tillverkad av högkvalitativt krom-vanadium stål och har uppvärmda, precisions-slipade blad som garanterar rena snitt och hög klipprecision.


100 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Kabelskärare, 160 mm (HT1P042)"

Denna kabelavbitare är designad för att klippa enskilda och flertrådiga kablar och ledningar tillverkade av koppar eller aluminium

Vid måttliga och tunga arbetsuppgifter. Tillverkad av högkvalitativt krom vanadiumstål är denna tång utformad med skärblad som ökar klippnoggrannheten genom att förhindra glidning av kablar eller ledningar.

Hållbarhet och Precision 

De upphettade, precisions- slipade bladen garanterar rena snitt, medan den kraftiga skärhårdheten möjliggör exakt klippning av kablar. Tången är också motståndskraftig mot deformation, vilket säkerställer hållbarhet över tid. De anti-slip formade handtagen tillverkade av två olika material ger också ett bekvämt och säkert grepp, så att du enkelt kan arbeta med handverktyget och använda enhandskontroll.

Användning 

Denna tång är perfekt för elektriker, hantverkare och gör-det-själv-entusiaster som arbetar med kablar och ledningar. Den är designad för att klippa kablar i de flesta storlekar och är idealisk för en mängd olika uppgifter, inklusive installation av elektriska apparater, ljuskällor och ventilationssystem.

Tekniska specifikationer 

Längd: 160 mm Maximal klippkapacitet: 10 mm Material: Krom vanadiumstål Handtag: Två olika material, anti-slip formade


Mer information "Kabelskärare, 160 mm (HT1P042)"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Färg: Svart
EAN 5901867128881
Dimensionera L: 160 mm
Längd (mm) 160
EAN 5901867128881

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ