Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

SwitchBot Card | 3 pack. | NFC | Tillbehör för Smart Lock och Keypad

Produktnummer: 7713

I detta paket får du totalt 3 stk. av de smarta NFC korten från SwitchBot, som kan användas tillsammans med din SwitchBot Keypad och Keypad Touch. Då kan hela familjen vara med, och helt enkelt använda kortet när de vill ha tillgång till bostaden. Det är enkelt att lägga till ett nytt kort i appen och om ett eller flera kort tappas bort kan du enkelt och snabbt ta bort dem från appen igen. Därefter kommer kortet inte längre att ge åtkomst till ditt Smart Lock.

168 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "SwitchBot Card | 3 pack. | NFC | Tillbehör för Smart Lock och Keypad"

Glöm bara nycklarna med NFC kort till din SwitchBot keypad

Med detta smarta och intelligenta kort kan du låsa upp din dörr med ett enda svep om du använder ett SwitchBot Smart Lock i kombination med en SwitchBot Keypad / Keypad Touch. På så sätt kan du enkelt och elegant ge andra möjlighet att komma in i ditt hem, även om du inte är hemma. Det kan vara en smart lösning för barn eller äldre. Då behöver du inte komma ihåg en kod eller dra ut din smartphone när du behöver låsa upp din ytterdörr.

Detta paket innehåller totalt 3 stk. NFC kort. Kortet är elegant och tidlöst, i en neutral svart färg som passar i de flesta plånböcker. Kortet är designat enligt standarden för kreditkort, och passar därför i de flesta plånböcker och korthållare.

Kompakt storlek som passar perfekt i plånboken

Att lägga till kortet i ditt SwitchBot Smart Lock system är enkelt och kräver bara att du följer instruktionerna i appen. Skulle det hända att du tappar eller tappar ditt NFC kort kan du helt enkelt radera detta inne i appen. Du kan lägga till upp till 100 olika kort i appen, vilket gör den här typen av lösning särskilt lämplig för hyresfastigheter, eller fastigheter med flera olika användare.

Mer information "SwitchBot Card | 3 pack. | NFC | Tillbehör för Smart Lock och Keypad"
Användningsområde: Inomhus
EAN 850037096893
Info 1 Paketet innehåller 3 stk. SwitchBot Card
Info 2 Tillbehör för SwitchBot Smart Lock och Keypad
Dimensionera 85 x 54 mm
Kompatibilitet SwitchBot Smart Lock og Keypad
EAN 850037096893

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ