Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

2-i-1 Uppladdningsbar Lampa | LED | Magnetisk | Innovagoods

Produktnummer: 8587

Uppladdningsbar lampa - Magnetisk - Modern och innovativ design

Med denna uppladdningsbara LED lampa får du en smart och funktionell lösning, men den har samtidigt ett modernt och stilrent utseende. Den kompakta och lätta designen gör den lätt att ta med överallt där belysning krävs. Den magnetiska sockeln är lätt att montera på i stort sett vilken yta som helst och du kan därför enkelt fästa lampan på sockeln eller ta med dig den.


219 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "2-i-1 Uppladdningsbar Lampa | LED | Magnetisk | Innovagoods"

Smart uppladdningsbar bordslampa

Denna smarta lampa är uppladdningsbar och en micro USB kabel ingår. LED-bordslampan har 14 LED ljus som låter dig välja mellan 3 intensitetsnivåer (Låg, medium och hög). Lampan kan användas både när den sitter för laddning, men den kan även enkelt transporteras runt. Lampan kommer i en innovativ och funktionell design.

Lätt att transportera uppladdningsbar lampa

En lätt transporterbar lampa som passar de flesta ytor. Lampan kommer med en självhäftande magnetisk bas som kan placeras på t.ex. väggar, i skåp och vid speglar. Lampan är lätt att ta bort från sockeln och kan därför transporteras runt. Den är bekväm och enkel att använda genom att använda pekfunktionen på lampan. Lampan kan användas som bl.a bordslampa och en lampa.

Mångsidig LED bordslampa med magnetfot

Denna uppladdningsbara led lampa kommer med en magnetisk bas som är lätt att montera. Basen har en självhäftande tejp som gör det enkelt att placera den på olika ytor. Lampan kan användas i många olika situationer, och kan bl.a. fungera som arbetslampa med magnet. Magneten gör det enkelt att montera den i verkstaden och behöver du ett mer koncentrerat ljus kan den tas bort från sockeln och fungera som ficklampa.

Mer information "2-i-1 Uppladdningsbar Lampa | LED | Magnetisk | Innovagoods"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Ja
Färg: Vit
Ljus färg: 6000K
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 200lm
Watt: 3W
EAN 8435527823047
Info 1 Magnetisk - Justerbar intensitet
Info 2 Laddningsbar via mikro-USB-kabel (ingår)
Material ABS
EAN 8435527823047

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ