Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED ficklampa | Aluminium | Zooma | 3 inställningar

Produktnummer: 72319
Denna LED-ficklampa är utrustad med en original CREE Q5 LED-diod som ger en kraftfull och justerbar ljusstråle. Lyktan är gjord av slitstark aluminium och är vattentät, stötsäker och dammtät. Med en ljusstyrka på 250 lumen och en livslängd på 50 000 timmar är den perfekt för olika behov. Den har tre ljusinställningar - max, minimum och blinkande - samt justerbar ljusstråle och vinkel. Den använder 3 x AAA-batterier (ingår ej) och har en praktisk storlek på 15 cm (L) x 3 cm (Dia).

117 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "LED ficklampa | Aluminium | Zooma | 3 inställningar"

{{ n }} LED-ficklampa med justerbar ljusstråle

Denna LED-ficklampa är utrustad med en original CREE Q5 LED-diod som ger en kraftfull och justerbar ljusstråle. Lyktan är tillverkad av slitstark aluminium, vilket gör den idealisk för användning under alla förhållanden, både utomhus, hemma och på campingturer.

{{ n }} Kraftfullt ljus och lång livslängd

Med en ljusstyrka på 250 lumen och en livslängd på 50 000 timmar är denna ficklampa perfekt för olika behov. Den har tre ljusinställningar - max, minimum och blinkande - vilket ger dig flexibilitet i att använda ljuset.

{{ n }} Justerbar ljusstråle och vinkel

Den justerbara ljusstrålen låter dig zooma in eller ut efter behov. Du kan justera ljusstrålens bredd och fokusera på specifika områden. Dessutom kan du justera vinkeln på lampan för att uppnå bästa belysning.

{{ n }} Slitstark och praktisk design

Denna ficklampa är designad för att klara olika utmaningar. Med sin aluminiumkropp är den vattentät, stötsäker och dammtät, vilket gör den idealisk för utomhusaktiviteter och krävande miljöer.

{{ n }} Lätt att använda och transportera

Denna LED-ficklampa är lätt att använda och kan användas med lätthet. Den använder 3 x AAA-batterier (ingår ej) och har en praktisk storlek på 15 cm (L) x 3 cm (Dia). Du kan enkelt ta den med dig på språng och ha den till hands när du behöver ljus.

Mer information "LED ficklampa | Aluminium | Zooma | 3 inställningar"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Dimbar: Ja
Färg: Svart
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 250lm
EAN 5901299915622
Material Aluminium
Uppskattad livslängd 50 000 timmar
Dimensionera L: 15 cm, Dia: 3 cm
EAN 5901299915622

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ