Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Panel ram för Troldtekt | 60x120 | PERFECT FIT

Produktnummer: 5529

Med denna LED panel ram lösning får du en helt platt installation av din takbelysning, som är i samma höjd som ditt träbetongtak eller Troldtekt tak. Denna LED panel ram passar perfekt med linjerna i taket och passar naturligt som en del av din LED panel lösning.

Observera att endast paneler med en maxhöjd på 10 mm kan användas.

372 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "LED Panel ram för Troldtekt | 60x120 | PERFECT FIT"

Modern takbelysning med effektiva LED paneler

Du kommer ofta att upptäcka att ett antal LED paneler levereras med fasta fjädrar. Nackdelen med dessa LED-paneltyper är att de ofta är bredare än Troldtek paneler. Med fasta fjädrar kommer du förmodligen att uppnå ett mindre vackert resultat än det du kommer att kunna uppleva när du använder denna Perfect fit-båge.

Med fjäderlösningar måste man ofta skära ut omgivande takplattor för att få plats med panelen/stommen. En annan nackdel är att fjäderlösningar lätt kan förstöra de omgivande plattorna.

Denna perfekt passformade ram monteras istället enkelt direkt i takformen, varefter du kan trycka in en LED-panel i ramen, från sidan. Behöver du ta ner den igen skruvar du bara ner takplattan bredvid, och sedan kan du trycka ut LED-panelen ur ramen igen. Det är enkelt, enkelt och snabbt.

Kvalitets LED-ljus för Troldtekt eller träbetongplattor - Perfekt ram för Troldtek belysning

Med denna 30x120 ram i tidlös design får du en monteringsram med en höjd på bara 25mm. Den låga höjden gör att stommen är helt i nivå med 25mm träbetongskivor, vilket säkerställer den förmodligen snyggaste installationen av din nya belysning i träbetongtak.

Ett alternativ till naturligt ljus inomhus kan vara LED-ljus för Troldtekt

Genom att montera denna LED panel ram i ditt Troldtek eller träbetongtak kommer du att upptäcka att din LED-panel är helt i nivå med taket. Detta kan, med lite kreativt tänkande, ge en känsla av att ha ett takfönster. Du kommer därför att upptäcka att denna lösning ger ett riktigt behagligt och vackert ljus för olika rum och miljöer.

Var uppmärksam på höjden på din LED-panel Troldtekt / inbyggt ljus för Troldtekt

Eftersom denna ram endast har en höjd på 25mm är det extremt viktigt att endast en LED-panel med en maxhöjd på 10mm används. Dessutom är det viktigt att det finns tillräckligt med utrymme ovanför ramen där LED driver ska monteras. Detta är dock vanligtvis inget problem, eftersom takformen som takplattorna monteras på vanligtvis har en minsta höjd på 20 mm (ofta 25 mm).

Kompatibla LED paneler för denna Troldtek ram med perfekt passform 60x120 cm

Det är viktigt att välja en panel med max. hög på 10 mm. På PlusLED har vi dessa modeller som passar denna Troldtek ram:

- LED-panel 60x120

NOTERA:

Alla drivrutiner som säljs till våra LED paneler hos PlusLED.dk kan finnas bakom denna ram om minst 20 mm formsättning har använts (ofta används 25 mm).

Bakgrundsbelysningspaneler kan inte användas för denna ram eftersom de är för höga.

Mer information "LED Panel ram för Troldtekt | 60x120 | PERFECT FIT"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
EAN 5712716055292
Info 1 Notera. Endast lämplig för paneler med en höjd av max. 10 mm
Dimensionera 600 x 1200 x 25 mm
Material Aluminium

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ