Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

LED Panel 30x60

Superkompakt belysning med 30x60 LED Panel

Denna typ av ljuspanel är formad som en rektangel. Till skillnad från den vanligaste 60x60-panelen som är kvadratisk. Den här typen av LED panel erbjuder nya och annorlunda möjligheter för montering och uppställning. Själva ljusfunktionen behålls dock och är därför i princip densamma, bara i en något annorlunda form. Denna LED panelstorlek lämpar sig därför för mindre rum där en 60x60-panel kan vara för stor.    

Med en 30x60 panel får du en minimalistisk taklampa

Här får du en superfin och snygg takbelysningslösning som kräver minimalt med utrymme. Med en LED panel får du ett bra ljusflöde som ger en stabil och naturlig ljusmiljö.

Med rätt ram kan du montera din LED panel helt plant, till exempel med ett takbeslag. 

Den här lösningen ger ett mycket snyggt och elegant utseende som kräver minimalt med underhåll. Du får nästan samma effekt som ett takfönster. Det kan därför vara särskilt attraktivt att använda LED paneler i områden eller rum där det naturliga ljuset är begränsat.


6 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

6 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Ljuspaneler ger snygg och naturlig belysning

Med en 30x60 ljuspanel får du en ljuskälla av hög kvalitet som inte kräver lika mycket utrymme som en klassisk 60x60 panel. Detta ger några annorlunda och kanske mer spännande monteringsalternativ. 

Eftersom panelen bara är 30 cm bred kan du t.ex. få en spännande ljuseffekt genom att montera 30x60 paneler runt takets kant och på så sätt få ett mer indirekt ljus. Du kan alltså fortsätta att ha de klassiska 60x60-panelerna monterade i mitten av rummet som huvudbelysning. 

Genom att blanda LED panelers storlekar kan du ge rummet ett mer unikt och mindre monotont utseende. Det krävs bara att panelerna har samma ljusfärg för att få bästa effekt. Jämför därför panelernas Kelvin- och Ra-värden.

Kvalitetsurval av 30x60 LED Takpaneler

På den här sidan hittar du ett stort urval av LED paneler i storleken 30 cm x 60 cm för montering i taket. Produkterna är noggrant utvalda och av hög kvalitet. Du kan därför vara säker på att du får en ljuskälla som kommer att vara funktionell i många år framöver och som samtidigt ger en riktigt bra ljusmiljö. En av de största fördelarna med LED teknik är ljuskällans långa livslängd. 

Platt LED panel med lång livslängd

De flesta moderna LED ljuskällor har en livslängd på +20 000 timmar. Den långa livslängden innebär att du inte behöver byta ljuskälla lika ofta som tidigare, då halogen- eller glödlampor var vanligast. LED ljuskällor är också mycket mer motståndskraftiga mot stötar och miljöpåverkan. Detta minskar risken för att din LED ljuskälla blir defekt på grund av stötar och vibrationer. Detta minskar också risken för att panelen går sönder vid borttagning och installation. LED paneler är lätta att installera. På PlusLed hittar du också ett stort urval av ramar och tillbehör för LED paneler.     

Stort urval av LED paneler i många storlekar på PlusLED

På PlusLED har vi ett stort urval av LED paneler i många olika storlekar. Du hittar både dimbara och icke-dimbara paneler. Samt paneler som kan styras med hjälp av appar och Zigbee. Det är därför möjligt att hitta en panel som passar de flesta projekt. En LED panel kan användas var som helst, oavsett om det handlar om kontorsbelysning, hembelysning eller bara en enkel ljuskälla i verkstaden. Dess låga densitet ger en mycket fin och platt installation, som på många sätt kan jämföras med ett takfönster. Du kan också hitta LED paneler med olika ljusfärger, eller kelvin som det kallas i branschen. 

LED ljuspanel med justerbar ljusfärg

På så sätt kan du välja den varma eller vita ljusfärgen som passar bäst för din miljö eller ditt område. Du kan också välja en panel med CCT, vilket innebär att du kontinuerligt kan justera ljuskällans kelvinnivå vid behov. Detta kan vara ett attraktivt alternativ om ljuskällan till exempel är placerad i ett rum/miljö med växlande arbetsuppgifter.