Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Aroma Diffusor | Luftrenare | Skrivbordslampa | 7 färger | RGB | 400 ml

Produktnummer: 3436

Luftfuktare - 7 olika färger - Trädesign - 400ml - 8W

Denna vackra och mysiga aroma diffusor har ett behagligt ljus och sprider en fuktig och aromatisk ånga runt i rummet. Den kan med fördel kombineras med våra läckra doftoljor för att uppnå maximal effekt. Passar som skrivbordslampor för kontoret eller som mysig nattlampa.

Du kan se vårt urval av diffusorer och eteriska oljor här!

593 kr 

Produktinformation "Aroma Diffusor | Luftrenare | Skrivbordslampa | 7 färger | RGB | 400 ml"

Skapa en behaglig aromatisk atmosfär med vår luftfuktare

Med våra luft fuktare kan du skapa en otroligt mysig och aromatisk atmosfär. Våra diffusorer kommer i en elegant och tidlös design, vilket gör dem lämpliga för praktiskt taget alla inredningar. Vår luftfräschare med 400ml är idealisk för större rum, som t.ex vardagsrummet, sovrummet eller ett kontor. Skapa precis rätt atmosfär i sovrummet eller vardagsrummet med våra doftoljor. Skapa sedan din alldeles egna atmosfär med oljorna, beroende på vilket humör du är på. Den milda doft- och ångdiffusorn skapar en aromatisk atmosfär i rummet. Du kan ställa den på nattduksbordet, skrivbordet på kontoret, få den att stå på fönsterbrädan och njuta av utsikten över friskvården i ditt eget hem. Ställ den på en hylla i badrummet och ha på så sätt alltid ett väldoftande badrum.

Använd dina luft fuktare som skrivbordslampor

Våra smarta och snygga diffusorer passar som skrivbordslampa. Med denna doftlampa får du en läcker och stilren design som gör att den passar i praktiskt taget alla interiörer. Samtidigt som du har något fint att titta på kan du fukta inomhusklimatet och på så sätt hålla torkan borta från ditt hem. I denna diffusor får du en doftande oljelampa som kan lysa upp ditt hem, samtidigt som du sprider en härlig doft runt omkring.

Bibehåll ett bra inomhusklimat med vår diffuser

Vår doftspridare hjälper till att upprätthålla ett bra inomhusklimat. Med hjälp av ultraljudsvågor skickar doftfräscharen en sval och fuktig vattenånga och doft runt i rummet. Den motverkar därför ett torrt inomhusklimat och lämpar sig därför under de kalla och torra vintermånaderna. Inomhusklimatet på arbetsplatsen är viktigt för att upprätthålla en effektiv arbetsdag, därför passar våra aroma diffusere för kontoret. Håll luften ren och fräsch med våra smarta diffusorer och få på så sätt även ett hälsosamt inomhusklimat. Det kan därmed bidra till både en bättre fysisk arbetsmiljö och psykisk arbetsmiljö. Vill du ha en doftspridare i en annan design eller storlek kan du se vårt utbud här!

Kombinera vår aroma diffuser med eteriska oljor

Du kan kombinera våra luftfuktare med essentiella oljor med fördel och bästa möjliga effekt. Våra essential olja ger en härlig och uppfriskande doft. Aroma diffusorn sprider doften i rummet och skapar en behaglig och lugnande effekt. Vi har en härlig lavendelolja som avger en behaglig blommor doft. Aromatiska oljor med lavendel kan ha en avslappnande och balanserad effekt och kan därför hjälpa till att förbättra sömnen. Du hittar vår lavendelolja här! Dessutom har vi en pepparmyntsolja som ger en uppfriskande doft. Aroma olja med pepparmynta är skarp och uppfriskande. Det sägs ha en uppiggande effekt som kan hjälpa dig att fokusera. Den passar därför till kontoret eller vardagsrummet. Det sägs att oljan kan hjälpa mot huvudvärk och täppt näsa. Du hittar vår pepparmyntsolja här!

Mer information "Aroma Diffusor | Luftrenare | Skrivbordslampa | 7 färger | RGB | 400 ml"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Nej
IP-klass: IP20
Watt: 8W
EAN 5999097985923
Info 1 7 olika färger - Trädesign
Info 2 Kan ställas in med timer på 2t - 4t - 6t
Dimensionera Ø: 149mm - H: 160mm
Material ABS + PP plast

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ