Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Vila strålkastare 200 W

Produktnummer: 7565
200 Watt Vila strålkastare är en kraftfull och mångsidig utomhusbelysning designad för olika användningsområden. Den är tillverkad av hållbart aluminium, vilket säkerställer optimal värmeavledning. Projektorn kan monteras på vägg eller master och levereras med en 2 meter lång anslutningskabel. Med sin IP65-klassning är den väder- och dammtät, och dess LED-teknik säkerställer energieffektivitet och upp till 50 000 timmars livslängd.

1 188 kr 

1 698 kr

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Vila strålkastare 200 W"

Vila strålkastare 200 Watt - Kraftfull belysning för utomhusområden

Vila strålkastare på 200 Watt är en mångsidig och hållbar strålkastare som är designad för att möta behoven hos olika utomhusområden. Med sin imponerande ljusstyrka och höga kvalitet säkerställer den optimal belysning och skapar en säker och bekväm atmosfär.

Kraftfull och effektiv belysning

Med en effekt på 200 watt levererar projektorn ett kraftfullt ljusflöde som gör den lämplig för ett brett spektrum av applikationer. Oavsett om det är fasader, parkeringsytor, industriområden eller aktivitetsområden så säkerställer projektorn en jämn och enhetlig belysning som ökar insyn och säkerhet.

Optimal värmeavledning

Vila-projektorn är tillverkad av aluminium, vilket säkerställer optimal värmeavledning. Detta förlänger projektorns livslängd och säkerställer tillförlitlig prestanda under en längre tid. Du behöver inte oroa dig för överhettning eftersom projektorn är designad för att klara även de mest krävande förhållanden.

Hållbar och väderbeständig

Projektorn är IP65-klassad, vilket innebär att den är helt skyddad mot damm och vattenstrålar från alla håll. Detta gör den idealisk för utomhusbruk eftersom den tål även de mest svåra väderförhållanden. Projektorn är byggd för att hålla och säkerställa pålitlig belysning under lång tid.

Enkel installation och justerbarhet

Med det medföljande justerbara fästet kan den enkelt monteras på väggar eller master. Detta gör att du kan justera vinkeln och riktningen på belysningen för att uppnå önskad effekt. Projektorn levereras även med en 2 meter lång anslutningskabel, vilket ger flexibilitet vid installation.

Energisnål och miljövänlig

Projektorn är utrustad med LED-teknik som säkerställer energieffektiv prestanda. Med en effektfaktor på 0,95 och en livslängd på upp till 50 000 timmar kan du spara energi och pengar på lång sikt. Projektorn har även en spridningsvinkel på 120°, vilket säkerställer en bred och jämn belysning.

Vila Projektør 200 Watt är den idealiska lösningen när det kommer till kraftfull och effektiv utomhusbelysning. Oavsett om det är för kommersiella eller privata ändamål, kommer denna mångsidiga strålkastare att möta dina behov och skapa säker och bekväm belysning i alla utomhusområden.

Mer information "Vila strålkastare 200 W"
Användningsområde: Utomhus
Dimbar: Nej
Färg: Svart
Färgåtergivning (Ra/CRI): CRI>80
IP-klass: IP65
Ljus färg: 4000K
Lumen: 25000lm
Volt: 230V
Watt: 200W
EAN 5712716075658
Info 1 Omgivningstemperatur: -20 till +45 grader
Dimensionera Bredd: 328mm, Höjd: 487mm, Djup: 60mm
Material Aluminium
Uppskattad livslängd 50 000
IP -klass IP-65
Lumen 25 000

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ