Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Lampa med rörelsesensor | Praktisk batterilampa | Multifunktionell | Innovagoods

Produktnummer: 3358

LED batteridriven lampa med rörelsesensor - Magnetisk - Laddningsbar - kompakt och enkel - 16 LED dioder - 190 lm - Ca. räckvidd: 0-5 m / 120º - Lätt att installera - Ingen montering eller verktyg krävs - USB till mikro usb kabel för laddning - Uppladdningsbart batteri - Fungerar med 3xAAA-batterier (Användning med batterier är valfritt då lampan även har en inbyggd batteri - 3M tejp

219 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "LED Lampa med rörelsesensor | Praktisk batterilampa | Multifunktionell | Innovagoods"

Kvalitetsbatteri LED lampa med sensor, som kan användas i många olika situationer

Behöver du en batteridriven LED-lampa med inbyggd rörelsesensor som kan användas i flera situationer? Då erbjuder vi denna kvalitets LED lampa, med inbyggt batteri och sensor. LED lampan är designad för att användas mobilt och permanent monterad. Detta på grund av dess magnetiska bas som lampan vilar i när du inte tar med den. Lampan har en justerbar vinkel ( 360º) i själva basen.

Uppladdningsbar, portabel och kompakt LED lampa med rörelsesensor

Med den läckra batteridrivna LED lampan får du möjlighet att ta med dig lampan om du till exempel ska på campingtur, i källaren eller liknande. Lampan kan placeras på den medföljande magnetiska basen som en meddelandeföljare. Detta gör att du enkelt kan installera lampan med 3M självhäftande tejp som sitter på baksidan av sockeln, därför behöver du inga verktyg för installationen. Dessutom har du möjlighet att använda batterier om du vill eller inte har möjlighet att ladda det interna batteriet. Lampan kan använda 3xAAA batterier. En kabel med USB till micro usb medföljer som du kan ladda det inbyggda batteriet med.

Billig LED arbetslampa med magnet upp till 5 m räckvidd

Batterilampan kommer med hela 16 kraftfulla lysdioder, som kan ställas in på 3 olika program. Nämligen på/av/auto. Batterilampan har ett hav av möjligheter som den kan användas till. Den kan till exempel användas som bordslampa, taklampa, vägglampa, eftersom den kan tas med överallt. Lampan är den idealiska lösningen för garderober, garderober, klädkammare, badrum, hallar, garage, förråd och mycket mer.

Se vårt breda utbud av AAA-batterier här!


Se videon nedan hur produkten fungerar.

Mer information "LED Lampa med rörelsesensor | Praktisk batterilampa | Multifunktionell | Innovagoods"
Lumen: 190lm
Spridningsvinkel: 120°
EAN 8435527818043
Info 1 Inbyggt uppladdningsbart batteri - Samt möjlighet att använda 3x AAA-batterier om laddning inte är möjlig
Upptäckt Upp till 5 m räckvidd och den är påslagen i ca 25 s.
Material ABS og PC
EAN 8435527818043

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ