Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Gu10 Spotlight | 230v Infälld spotlight | Prima I borstad Alu.

Produktnummer: 8861

Infälld strålkastare - Borstad aluminium - 230V spotlight - Gu10 (ljuskälla ingår ej) - Kan monteras direkt i isolering - Infälld höjd på 68mm - Enkel och smart skruvmontering med torx 10 skruvar - Enkelt klicksystem för Gu10 ljuskälla där det inte finns någon synlig monteringsfjäder på framsidan.

Här får du en PRIMA spotlight, där alla material är tillverkade i högsta kvalitet.

145 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Gu10 Spotlight | 230v Infälld spotlight | Prima I borstad Alu."

Snygg Gu10 spotlight i borstad aluminium. med enkel installation

Denna spotlight gjord i en fin och neutralt borstad aluminiumfärg som ger ett enkelt och läckert intryck i taket. Spotlight kommer med en enkel skruvmonteringslösning med torx 10 skruvar och ett enkelt klicksystem för Gu10 ljuskälla, där det inte finns någon synlig monteringsfjäder på framsidan.

Dessutom kommer den med kabelavlastning utan skruvar, vilket gör denna spotlight särskilt lätt att arbeta med.

230v spotlight för takmontering

Spotlight kan enkelt monteras i trätak, gipstak och troldtekt / träbetong - för hålskärning, använd hålborr / hålsåg på Ø76mm - Vi rekommenderar alltid att göra en provskärning före slutmontering. Du kan se vårt urval av hålsågar / koppborrar här.

Letar du efter en LED Spotlight?

Denna Spotlight kan enkelt göras till en LED infälld Spotlight. Allt du behöver göra är att montera en GU10 LED lampa på max 7,5w. Vi har samlat några av de mest populära Gu10 Spotlight inkl. glödlampor här:

Vit rund fläck med ljuskälla

Rundpunkt i borstad aluminium med ljuskälla

Svarta fläckar med ljuskälla

PRIMA infälld plats i högsta kvalitet - Elektrikarnas favorit!

Här får du en av marknadens allra bästa Gu10 -platser, där kvalitet och detaljer står i fokus. Med denna plats får du bläddra.

- Extra starka skruvar . Många andra platser på marknaden har skruvar som lätt går sönder när de är utrustade med elverktyg. Denna plats är utrustad med förstärkta skruvar och svängarm för att förhindra detta.

- Plasthus, där säkerheten är i toppklass . Platsen kommer med ett extra kraftfullt och starkt bakhus. Alla plastdelar är gjorda av brandhämmande material.

- Extra fin anslutning till taket . Framsidan är utrustad med ett dubbelfjädringssystem som garanterar bästa anslutning till taket. Detta ger en extra fin finish.

- Enkelt alternativ för looping . Platsen har 5 klämmor för montering av kabel. F, N och Ground för matning, samt 2 extra klämmor som gör det möjligt att göra fler tändningar.

 

90 grader downlight / installationskabel används för montering - du hittar vårt urval här ( Downlight / Installationskablar) .

Mer information "Gu10 Spotlight | 230v Infälld spotlight | Prima I borstad Alu."
Färg: Alu
IP-klass: IP21, IP44
Ljuskälla typ: Gu10
EAN 5712716088610
Info 1 5 ST Ansluts med fast avlastning för kabel, utan skruvar
Dimensionera Installationshöjd: 68mm
Lutningsvinkel 30°
Material Plast og Aluminium
Håldiameter Ø76mm (utför testskärning före eventuell installation)
lampdiameter 90mm (fram)
EAN 5712716088610

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ