Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Pendellampor

Skall du ha pendellampor till ditt företag eller ditt privata hem? I denna kategori hittar du många olika pendellampor, som skapar rätt belysning för både arbetsmiljö och hemmamiljö. 

Hos oss på PlusLED hittar du pendlar i diverse färger och material, som skapar helt rätt stämning i konferensrummet, receptionen, kantinen eller bostaden. Du har därför möjlighet att hitta pendellampor till allt från över ett konferensbord till över ett kantinbord, matbord eller köksbänkar. 

Vad är pendellampa? 

Pendel är ursprungligen ett tyskt ord, som betyder pendul. Men ordet används också för den typ av lampor som i dag finns i stort sett alla svenska hem. En pendel är en elektrisk taklampa, som hänger ner från taket i någon typ av kabel. 

Denna utgåva av taklampor placeras oftast över matbordet, köksbordet samt i mörka hörnor. 

Matbordet och själva köket är en samlingspunkt för familj och vänner, vilket gör att pendellampor är mycket i fokus. Det innebär, att de skall medverka till att skapa just den stämning och atmosfär du gärna vill ha.

Populär i Pendellampor

Skapa tydlighet i vilka pendellampor du vill ha i ditt hem

Du måste skapa klarhet i hur du skall använda pendellampor. De kan nämligen placeras på många ställen samt finnas i många olika designer, material och färger. 

Det är nämligen enklare för dig att göra ett val i när det gäller vilken taklampa du skall köpa, när du är medveten och klar över vilken funktion den skall ha. 

Är det en elegant glaspendel som kan uppfylla dina ljusbehov, eller skall det vara en takpendel i gips eller betong för att få ett mer rått och rustikt uttryck? Skall din pendellampa fokusera ljuset eller sprida det?

En glaspendel i minimalistisk design

Tror du att du gärna vill ha en pendellampa som sprider ljuset? Då är en LED lampa i form av en pendellampa i glas ett mycket bra val. 

Med en glaspendellampa får du en vacker och elegant taklampa, som kan bidra till en minimalistisk inredning i din bostad. Glaspendellampor kan med fördel placeras i en hörna i vardagsrummet samt i kantinen eller konferensrummet. 

Taklampor som samlar ljuset

Har du behov av taklampor som samlar ljuset? Då kan vi rekommendera att du tar en närmare titt på en pendellampa som inte är framställd av glas. 

När man använder andra material än glas, kan ljuset nämligen endas lysa en väg, och det är neråt. Härmed får du ett mer fokuserat ljus, som i synnerhet lämpar sig över köksbord och matbord.  

Massor av bra erbjudande på pendellampor hos PlusLED

Vi älskar att skämma bort våra kunder med billiga lampor i hög kvalitet. Du hittar därför ett fint urval av både matsalslampor, kökslampor samt andra typer av lampor för alla ställen i ditt hem.

De flesta av våra pendellampor är uppbyggda i snygg och minimalistisk design. Härmed kan de användas i alla typer av inredningsstilar. 

Om du vill ha en pendellampa som är dimbar, bör du ta en närmare titt på produktbeskrivningen eller välja en lampa där du kan sätta i en dimbar LED ljuskälla.