Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Dashcam

Fördelar med ett dashcam

Ett dashcam är ett ovärderligt verktyg för varje bilist. Med ett dashcam installerat i din bil kan du spela in dina bilresor, vilket är oerhört användbart vid olyckor. Ett dashcam säkerställer att du har bevis vid eventuella tvister eller försäkringsärenden. Vårt sortiment av dashcams erbjuder hög kvalitet och pålitlig prestanda, så att du alltid kan köra med trygghet.

Bilkamera: En investering i säkerhet

En bilkamera är en investering i både din och andras säkerhet. Förutom att dokumentera olyckor kan en bilkamera också hjälpa till att förebygga olyckor genom att öka din uppmärksamhet under körning. Moderna bilkameror är utrustade med avancerade funktioner som nattinspelning och bred synvinkel, vilket säkerställer klara och detaljerade inspelningar oavsett tid på dygnet.

Bilkamera med rörelsesensor

Vi erbjuder bilkameror med rörelsesensor som passar alla behov och budgetar. Oavsett om du söker en enkel bilkamera för daglig användning eller en avancerad bilkamera med GPS-spårning och parkeringsläge, har vi något för dig. Våra bilkameror är enkla att installera och använda, så att du snabbt kan börja spela in dina bilresor.

Populära i Dashcam

Backspegel med kamera: En innovativ lösning

En backspegel med kamera kombinerar traditionell backspegelns funktionalitet med modern teknik. Denna innovativa produkt ger dig en klar vy bakåt samtidigt som den spelar in dina bilresor. Med en backspegel kamera kan du enkelt övervaka trafiken bakom dig och få inspelningar av eventuella händelser.

Backkamera för bil: Säker parkering

En backkamera för bil är ett utmärkt hjälpmedel vid parkering. Med en backkamera kan du enkelt se vad som finns bakom bilen, vilket minskar risken för olyckor vid backning. Våra backkameror är utrustade med högkvalitativ bildåtergivning och bred synvinkel för att ge dig bästa möjliga översikt.

Vanliga frågor om dashcams och bilkameror

Vad är fördelarna med ett dashcam?

Ett dashcam ger dig möjlighet att spela in dina bilresor, vilket är användbart vid olyckor eller försäkringsärenden. Det ökar också din uppmärksamhet under körning och kan därmed förebygga olyckor.

Hur installerar jag ett dashcam?

Installation av ett dashcam är enkel. De flesta dashcams monteras på vindrutan med en sugkopp eller klisterkudde. Därefter ansluts dashcam till bilens strömförsörjning via en adapter till cigarettändaren.

Vilka funktioner bör jag leta efter i en bilkamera?

När du väljer en bilkamera bör du leta efter funktioner som nattinspelning, bred synvinkel, GPS-spårning och parkeringsläge. Dessa funktioner säkerställer att du får klara och detaljerade inspelningar under alla förhållanden.

Kan en bilkamera spela in på natten?

Ja, moderna bilkameror är utrustade med nattinspelning, vilket säkerställer klara inspelningar även i mörker. Detta är särskilt användbart om du ofta kör på natten.

Vad är en backspegel med kamera?

En backspegel med kamera kombinerar en traditionell backspegel med en integrerad kamera. Detta ger dig möjlighet att spela in vad som händer bakom bilen samtidigt som du använder spegeln för att övervaka trafiken. Med vårt omfattande utbud av dashcams, bilkameror och backspeglar med kamera kan du förbättra din körupplevelse och öka din säkerhet på vägen. Utforska vårt sortiment idag och hitta den perfekta produkten för din bil.