Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Takrosett & Takkopp

Hitta din takkåpa och takrosett hos PlusLED

Välkommen till vårt urval av takkoppar och takrosetter till lampor. Dessa enkla, men nödvändiga lamp accessoarer är designade för att dölja kablar och anslutningar i taket vid installation av en lampa. Dessa är inte bara praktiska utan också estetiskt tilltalande tillbehör. De bidrar till lampans utseende och till din inredning med ett snyggt och avslutat utseende. Vårt sortiment inkluderar olika stilar som passar alla smaker och behov. Hos oss hittar du allt från den minimalistiska takkoppen till den mer dekorativa takrosetten för lampor. Här kan du välja allt från en elegant takkopp svart till en klassisk takkopp vit. Med våra takrosetter och takkoppar kan du enkelt skapa en mer sammanhängande och estetisk installation av dina lampor. Utforska vårt utbud av takkoppar för att hitta den perfekta lösningen för att fullända din belysning med stil.

Populära i Takrosett & Takkopp

Vad är en takkåpa för lampor och en takrosett?

En takkåpa eller takrosett är avgörande för att uppnå ett estetiskt tilltalande och funktionellt resultat i din belysningsinstallation. Genom att fästa direkt mot taket, hjälper en takkåpa till att dölja kablar och elektriska anslutningar, vilket bidrar till ett rent och snyggt utseende. Takrosetter tillför ett extra dekorativt element och kan variera från enkla till intrikata designmönster för att komplettera olika inredningsstilar. En praktisk takkopp, särskilt en stor takkopp med upphäng, säkerställer att dina lampor hänger tryggt och stabilt. Vårt utbud inkluderar material och färger för alla stilar, här kan du bland annat hitta en populär svart takkopp eller takåpa vit som enkelt kan integreras i ditt hem. Oavsett om du installerar en ny lampa eller uppdaterar din nuvarande installation, bidrar din valda takkåpa och takrosett till en genomtänkt och snygg upplevelse.

Fästa takkopp i taket

Att fästa en takkopp i taket är en relativt enkel process som kräver några grundläggande verktyg och steg. Här är en kortfattad guide till att fästa takkopp i taket:

  • Märk upp: Bestäm var din sladdkopp ska placeras. Använd en penna för att markera var skruvarna ska sitta. Kontrollera att platsen du valt inte kommer att interferera med eventuella elektriska ledningar.
  • Använd en borr för att göra hål där du markerat. Hålets storlek bör matcha de pluggar du använder.
  • Fästa pluggar: Sätt in pluggarna i de borrade hålen. Dessa ger skruvarna något att fästa i och säkerställer att takkoppen håller sig på plats.
  • Fäst takkoppen: Placera takkoppen mot taket och skruva fast den med hjälp av skruvarna. Se till att den sitter jämnt och säkert. Kontrollera att din sladdkåpa sitter ordentligt och att den inte rör sig.

Återanslut därefter elen och kontrollera att allt fungerar som det ska, om takkoppen är en del av en ljusinstallation.

Takrosetter och takkåpor: Elegans och funktionalitet

Vårt sortiment av takrosetter och takkoppar innehåller både funktionalitet och stil. En takkåpa är inte enbart en praktisk lösning för att dölja elektriska anslutningar, utan också ett sätt att införa ett personligt uttryck i ditt hem. Vi har olika alternativ, som en takkopp vit som erbjuder en tidlös elegans. Med både svarta och vita takkoppar kan du skapa kontrast eller harmoni i ditt rum, komplettera andra element eller introducera ljus. Oavsett om du väljer att kalla det en takkåpa, takrosett, takkopp, lamptopp eller sladdkåpa är våra produkter designade för att möta dina behov och lyfta din belysningslösning till nästa nivå.