Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Lampkåpa Svart | Takrosett Lampa | Ø80mm | Med sidohål

Produktnummer: 41032

Svart lampkåpa i metal från italienska Creative Cables - Perfekt för anpassade lampprojekt. Denna rosett låter dig skapa lampor med upp till 3 ljuskällor, inkluderar små lock för oanvända hål och kommer med alla nödvändiga tillbehör för enkel installation. Med sin eleganta design och mångsidiga funktionalitet är detta svarta takrosett perfekt för alla gör-det-själv-entusiaster. 

Textillkabel för en komplett och noggrann lampinstallation hittar du här!

134 kr 

Färg
Produktinformation "Lampkåpa Svart | Takrosett Lampa | Ø80mm | Med sidohål"

Lampkåpa / takrosett / takkopp svart för kreativa lampprojekt

Från italienska Creative Cables kommer denna kvalitets metal lampkåpa svart designad för att inspirera den inre designern i dig. Med ett centralt hål och två sidohål ger detta lamptak dig friheten att skapa allt från en enda pendellampa till en mer avancerad belysningsinstallation med upp till tre ljuskällor. Oavsett om du vill förnya ditt hem med unik belysning eller sätta din personliga prägel på ditt hem, är denna rosett ett perfekt val.

Lampkåpa med mångsidig funktionalitet

Denna lampkåpa är mer än bara en funktionell komponent; det är din väg till skräddarsydd belysning. Den kommer med möjligheten att stänga av sidohålen när den inte används, vilket säkerställer en ren och anpassad finish. Små lock som medföljer gör det enkelt att täta hålen, vilket ger dig flexibiliteten att designa din belysning precis som du vill ha den.

Lampkåpa svart för elegant integration

Välj en svart lampkåpa för att lägga till en touch av modern elegans till ditt belysningsprojekt. Denna kåpas svarta färg och design gör det möjligt att integrera den i vilket rum som helst, där den kan lägga till djup och karaktär utan att kompromissa med rummets befintliga estetik. Den är inte bara praktisk för att dölja kabelanslutningar, utan också en estetisk tillägg som fulländar ditt lampprojekt med stil.

Lampkåpa med upphängning för enkel installation

Detta lampkåpa med upphängning gör installationen av din nya lampa enkel. Med allt du behöver för en säker passform, inklusive takmonteringsspänne och kabelklämmor, är det enkelt och enkelt att lägga till belysning där du behöver det. Oavsett om det är ovanför matbordet eller i en mysig läshörna, låter den hängande takrosett dig enkelt installera din lampa på ett snyggt och stilrent sätt som kompletterar alla rum. 

Mer information "Lampkåpa Svart | Takrosett Lampa | Ø80mm | Med sidohål"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Svart
Huldiameter: Ø10mm
Material Metall
Info 1 1 centralt hål och 2 sidohål
Dimensionera Ø83mm
EAN 8050997194116
Längd (mm) 83
EAN 8050997194116

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ