Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Lampkåpa Vit | Takrosett Lampa | Ø80mm | Med sidohål

Produktnummer: 41031

Vit lampkåpa i metall från italienska Creative Cables  - Perfekt för anpassade lampprojekt. Denna rosett låter dig skapa lampor med upp till 3 ljuskällor, inkluderar små lock för oanvända hål och kommer med alla nödvändiga tillbehör för enkel installation. Med sin eleganta design och mångsidiga funktionalitet är detta vita takrosett perfekt för alla gör-det-själv-entusiaster. 

Textillkabel för en komplett och noggrann lampinstallation hittar du här!

134 kr 

Färg
Produktinformation "Lampkåpa Vit | Takrosett Lampa | Ø80mm | Med sidohål"

Lampkåpa / takrosett / takkopp vit för kreativa lampprojekt

Från italienska Creative Cables kommer denna kvalitets metal lampkåpa designad för att inspirera den inre designern i dig. Med ett centralt hål och två sidohål ger detta lamptak dig friheten att skapa allt från en enda pendellampa till en mer avancerad belysningsinstallation med upp till tre ljuskällor. Oavsett om du vill förnya ditt hem med unik belysning eller sätta din personliga prägel på ditt hem, är denna rosett ett perfekt val.

Lampkåpa med mångsidig funktionalitet

Denna lampkåpa är mer än bara en funktionell komponent; det är din väg till skräddarsydd belysning. Den kommer med möjligheten att stänga av sidohålen när den inte används, vilket säkerställer en ren och anpassad finish. Små lock som medföljer gör det enkelt att täta hålen, vilket ger dig flexibiliteten att designa din belysning precis som du vill ha den.

Lampkåpa vit för elegant integration

Välj ett vitt takrosett för att lägga till en touch av elegans till ditt belysningsprojekt. Den diskreta färgen och designen på denna rosett gör att den kan integreras i alla rum utan att kompromissa med rummets befintliga estetik. Det är inte bara praktiskt för att dölja kabelanslutningar, utan också ett estetiskt tillskott som fullbordar ditt lampprojekt med stil.

Lampkåpa med upphängning för enkel installation

Detta lampkåpa med upphängning gör installationen av din nya lampa enkel. Med allt du behöver för en säker passform, inklusive takmonteringsspänne och kabelklämmor, är det enkelt och enkelt att lägga till belysning där du behöver det. Oavsett om det är ovanför matbordet eller i en mysig läshörna, låter den hängande takrosett dig enkelt installera din lampa på ett snyggt och stilrent sätt som kompletterar alla rum. Mer information "Lampkåpa Vit | Takrosett Lampa | Ø80mm | Med sidohål"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
Huldiameter: Ø10mm
Material Metall
Info 1 1 centralt hål och 2 sidohål
Dimensionera Ø83mm
EAN 8050997194109
Längd (mm) 83
EAN 8050997194109

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ