Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Taklampa | Pendellampa | GU10 | Mässing

Produktnummer: 6038
Denna taklampa i mässing är designad för att lägga till elegans till ditt hem. Med en snygg mässingsfinish och en modern design är lampan både snygg och funktionell. Med en omkrets på 60 mm och en maxlängd på 1200 mm kan lampan anpassas till ditt rum. Beställ denna vackra taklampa i mässing idag och upplev hur den förhöjer ditt hem.
{{ n }} UPPMÄRKSAMHET! GU10 glödlampa max 8W - glödlampa ingår ej

491 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Taklampa | Pendellampa | GU10 | Mässing"

Taklampa i mässing för elegant belysning

Denna taklampa är det perfekta valet för att lägga till en touch av elegans till ditt hem. Med sin vackra mässingsfinish och moderna design är den både snygg och funktionell. Läs vidare för att upptäcka dess fantastiska funktioner och hur det kan förbättra ditt hem.

Pendellampa i elegant design och bra material

Lampans huvudmaterial är metall, vilket säkerställer hållbarhet och lång livslängd. Den mässingsfärgade ytan ger en sofistikerad touch till lampan, som passar perfekt till moderna och klassiska interiörer.

GU10 taklampa med flexibilitet och effektivitet

Med en nominell spänning på 220-240V~50/60Hz är denna taklampa kompatibel med de flesta elektriska system. Den stöder GU10 LED-lampor på upp till 8W, vilket ger dig energieffektiv belysning och längre livslängd på ljuskällan.

Taklampa skydd och säkerhet

Taklampan har en skyddsnivå på IP20, vilket innebär att den är skyddad mot fasta föremål över 12,5 mm i diameter. Med en produktskyddsklass I är lampan även jordad för ökad säkerhet.

Produktmått och ledningar för denna vackra GU10 Pendel taklampa

Taklampan har en omkrets på 60 mm och en maxlängd på 1200 mm, vilket gör att du kan anpassa den till ditt rum. Sladden är tillverkad av slitstark plast och har en längd på 90 cm, vilket ger dig flexibiliteten att placera lampan där den passar dig bäst.

Denna taklampa är den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och kvalitet. Med sin eleganta design, effektiva belysning och enkla installation kommer den att lägga en touch av skönhet till alla rum. Beställ din taklampa i mässing idag och upplev hur den förbättrar ditt hem.

Mer information "Taklampa | Pendellampa | GU10 | Mässing"
Färg: Messing
IP-klass: IP20
Ljuskälla typ: Gu10
Watt: 8W
EAN 5901508318701
IP -klass IP20
Dimensionera Ø60mm x H300mm
Längd (mm) 300
EAN 5901508318701

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ