Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Cykel Baklykta | Uppladdningsbart Cykellyse

Produktnummer: 7275
VELORUM LED Cykel Baklykta är det väsentliga tillbehöret för varje cyklist som prioriterar säkerhet på vägen. Med fem kraftfulla LED-dioder och fem olika belysningsinställningar är du säker på att bli märkt av andra trafikanter efter mörkrets inbrott. Lyktan är lätt att montera och har ett inbyggt 500 mAh batteri som kan hålla upp till 12 timmar. Den är också stänksäker och tillverkad av högkvalitativ plast för att motstå slitage och fukt. Inkluderat i setet är USB-kabel och två ringar för montering.

134 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "LED Cykel Baklykta | Uppladdningsbart Cykellyse"

Kraftig cykellykta för din cykel

VELORUM cykel baklykta är ett väsentligt tillbehör för varje cyklist som värderar säkerhet på vägen. Med fem kraftfulla röda LED-dioder sänder denna lampa ut en kraftig stråle som ser till att du är synlig för andra trafikanter efter mörkrets inbrott. Lampan har också fem olika ljusinställningar så du kan välja den som passar bäst för dina behov.

Enkel installation och användning av LED cykellampa

VELORUM cykel baklykta är otroligt enkel att installera och använda. Använd helt enkelt en av de två flexibla ringarna som följer med i paketet för att fästa lampan på din cykelram. När lampan är fastsatt kan du slå på och av den eller byta mellan de olika ljusinställningarna med hjälp av knappen på framsidan av lampan.

Uppladdningsbar cykellampa med 500 mAH batteri

VELORUM cykel baklykta har ett inbyggt 500 mAh batteri som kan laddas upp med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Cykellampan kan vara påslagen i upp till 12 timmar innan det behöver laddas upp. Detta betyder att du aldrig behöver oroa dig för att batteriet ska ta slut när du mest behöver det.

Den bästa cykellampan ökar din säkerhet på vägen

VELORUM cykel baklykta är tillverkad av högkvalitativ plast som är både hållbar och stänksäker. Detta betyder att den kan motstå slitage, regn och andra former av fukt vid vanlig användning.

En flexibel och stilren cykel baklykta

VELORUM cykel baklykta har en elegant och stilren design som passar till alla cyklar. Oavsett om du är en seriös cyklist eller bara en person som njuter av en avkopplande tur, är denna lampa det perfekta tillbehöret för att hjälpa dig att hålla dig säker på vägen.

Så varför vänta? Beställ din VELORUM cykel baklykta idag och njut av den sinnesfrid som kommer med att veta att du gör allt du kan för att hålla dig säker på vägen.

Mer information "LED Cykel Baklykta | Uppladdningsbart Cykellyse"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Färg: Svart
Ljuskälla typ: Indbygget LED (kan ikke skiftes)
Lumen: 150lm
EAN 5901299950043
Lumen 150
Dimensionera 75 x 20 x 15 mm
Längd (mm) 75
Bredd (mm) 15
Höjd (mm) 20
EAN 5901299950043

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ