Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Himalaya saltlampa med träfot | 2,5 kg | Dimbar

Produktnummer: 6350

Himalaya saltlampa med träfot och 1,4m lång sladd. Det är möjligt att dämpa/justera ljuset på denna saltkristalllampa. Lugnande och avkopplande ljus med rosa och orange nyanser.

Kan användas som dekoration i vardagsrum, matsal, rum, kontor etc. i allmänhet alla torra rum i huset. Lampan är idealisk som nattlampa då den har ett lugnande ljus som med sin justerbara funktion kan anpassas efter behov.

NOTERA! Himalaya saltlampor är alla handgjorda och handskurna. Det gör att varje enskild saltlampa är unik. Därför kommer form, färgnyanser och mönster att variera på varje enskild lampa.

315 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Himalaya saltlampa med träfot | 2,5 kg | Dimbar"

Handgjorda saltlampor med avkopplande och lugnande ljus

Himalayas saltkristall lampa med sina rosa och orange färgnyanser ger ett lugnande och avkopplande ljus, samt en behaglig atmosfär. Det går att justera ljuset själv med hjälp av lampans reglage, så att du kan justera ljusnivån efter behov.

Idealisk lösning för en nattlampan

Lampans mjuka och rogivande ljus, samt den justerbara funktionen, gör denna lampa perfekt som nattlampa. Man tror att saltkristall lampa hjälper till att rena luften, vilket kan öka din sömnkvalitet och bibehålla en stabil dygnsrytm. Saltlampor används som nattlampor på danska vårdhem och andra offentliga institutioner. Främjar hjärnans naturliga produktion av melatonin, som är ett sömnreglerande hormon.

Rengöring och placering Himalaya lampa

Produkten får under inga omständigheter rengöras med vatten. Detta beror på att produkten är gjord av salt och därför kommer den att lösa upp själva saltstenen. Det rekommenderas att använda en torr trasa eller mikrofiberduk för att torka av damm från lampan. Den måste dammas med ca. var 3 dag.

Det rekommenderas att placera lampan i torra rum och därför rekommenderas det inte att placera lampan i badrum, kök, i rum med torktumlare och tvättmaskiner, eftersom dessa rum ofta har en högre luftfuktighet.

Rummets luftfuktighetsnivå är i stort sett den enda varningen du måste ta för att placera lampan.

Populære lamper 

Himalayas saltlampa är precis det för dig som gillar att skarpa en mysig atmosfär hemma. Hösten kommer, regniga dagar har verkligen börjat. Gillar du att sprida en god stämning och är intresserad av inredning så har du goda förutsättningar för båda, med den här lampan. 

Mer information "Himalaya saltlampa med träfot | 2,5 kg | Dimbar"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Ja
EAN 8719481355067
Info 1 Himalaya saltlampa
Dimensionera H: Ca.16 cm (Kan variera)
Material Himalaya salt - træ
EAN 8719481355067

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ