Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Handdammsugare | Återanvändbart HEPA-filter | Perfekt för bilen

Produktnummer: 4566
Handdammsugaren är trådlös och lätt att använda, vilket gör den idealisk för bilar, hemmet, kontoret och andra miljöer. Den har en kraftfull sugförmåga som effektivt och snabbt kan absorbera dammpartiklar. Handdammsugaren levereras med 3 olika typer av munstycken så att du kan nå även de mest trånga utrymmena. HEPA-filtret kan tvättas och återanvändas, så du slipper köpa ständiga utbyten, och det är samtidigt mer miljövänligt.

593 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Handdammsugare | Återanvändbart HEPA-filter | Perfekt för bilen"

Handdammsugare perfekt för bilen och hemmet

Med den trådlösa handdammsugaren uppnår du en problemfri och effektiv städning. Dammsugaren är designad med fokus på lätt vikt, kompakt design och imponerande sugkraft, vilket gör den idealisk för användning i olika miljöer, från bilen och hemmet till kontoret och andra platser. Tack vare dess mångsidiga Type-C-laddningsport är det enkelt att hålla den laddad, var du än befinner dig.

Kraftfull sugkraft och flera filteralternativ

Handdammsugaren imponerar med sin kraftfulla sugkraft och ett urval av olika munstycken, vilket gör den effektiv och mångsidig för olika ytor och uppgifter. Med hela tre olika typer av munstycken tillgängliga kan du nå även de mest dammiga hörnen och vrårna. Oavsett hur trånga utrymmena är har vi rätt munstycke för jobbet.

Lång batteritid

Du behöver inte oroa dig för konstant laddning, vår dammsugare har imponerande uthållighet så du kan ta itu med dagliga små städuppgifter utan problem. Dessutom ser dess dammtäta design till att när smutsen väl är borta så förblir den borta.

Tvättbart HEPA-filter

HEPA-filtret på handdammsugaren kan tvättas och återanvändas, så du slipper köpa ständiga utbyten och samtidigt är det mer miljövänligt.

Mer information "Handdammsugare | Återanvändbart HEPA-filter | Perfekt för bilen"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Alu, Chrome
EAN 8433325283445
EAN 8433325283445

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ