Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Tvålpump | Med sensor | 350ml | Matt svart

Produktnummer: 3387

Elektrisk tvålpump - 350ml - Matt svart - Skum

Denna snygga tvåldispenser har en snygg och enkel design, och med sin mattsvarta färg passar den till nästan alla interiörer. En USB-C-laddningskabel medföljer dispensern. Tvålpumparen rymmer upp till 350 ml tvål eller handgel. Blandningsförhållandet är 1/3 tvål och 2/3 vatten, så det är lätt att använda. (Användarinstruktioner följer på engelska).

338 kr 

Produktinformation "Tvålpump | Med sensor | 350ml | Matt svart"

Tvålpump med sensor

Vi har alla lärt oss vikten av beröringsfria metoder för att tvätta och desinficera våra händer. Denna smarta tvålpump har en inbyggd sensor, vilket gör det enkelt och snabbt att löddra händerna. Du kan därmed få tvålen i händerna helt kontaktfritt. Med en enda rörelse under pipen kan du få tvålen i händerna helt beröringsfritt. Sensorfunktionen gör tvålpumpen beröringsfri, och därför är den en mer hygienisk lösning än den traditionella tvålpumpar.

Automatisk tvålpump i vacker design

Automatisk tvålpump med sensor i snygg och stilren design, gör att den passar i de flesta interiörer. Dispensern har en fin matt svart färg vilket gör den väldigt neutral. Den idealiska tvålpumpar för diskbänken. Med denna tvålpump får du en design som gör den perfekt för i stort sett alla diskbänkar. Du kan enkelt och snabbt ladda dispenserns batteri med den medföljande kabeln. Detta gör att du slipper köpa batterier hela tiden. Behöver du en extra laddare kan du se vårt utbud av USB-C laddare här! Tvålpumparen med sensor bäst i test i Holland 2021. 

Unik tvålpump skum

Skumfunktionen hjälper till att minska din konsumtion av tvål, då du utnyttjar mängden tvål bättre. Eftersom du använder mindre tvål blir detta också ett mer miljövänligt val. Denna skumtvåldispenser har ett blandningsförhållande på 1/3 tvål och 2/3 vatten, så du minskar användningen av tvål. Du får även en smart handsfree tvålpump. Tvåldispenserskum ger en mer välanvänd tvålbit än den traditionella tvåldispensern.

UPPMÄRKSAMHET! Tvålautomaten kan med fördel vändas upp och ner efter påfyllning och sedan långsamt roteras tillbaka - detta säkerställer att det inte blir luft i tuben och tvålen dispenseras därmed korrekt.

 

Mer information "Tvålpump | Med sensor | 350ml | Matt svart"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Svart
EAN 8719481355982
Info 1 Automatisk tvålpump med sensor
Info 2 Laddarkabel medföljer
Dimensionera 7 x 7 x 18cm
Material ABS
EAN 8719481355982

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ