Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED cykelstrålkastare, uppladdningsbar | 100 lm

Produktnummer: 7284

Denna LED-cykellampa är perfekt för säker cykling. Den har en kraftfull vit COB LED som avger ett starkt ljus på 100 lumen. Strålkastaren har 3 ljusinställningar och är lätt att använda. Den är uppladdningsbar via USB och har lång batteritid. Strålkastaren är slitstark och vattentät, så den kan användas i olika väderförhållanden.

134 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "LED cykelstrålkastare, uppladdningsbar | 100 lm"

LED cykelljus med utmärkt ljusstyrka för säker cykling

Med en kraftfull vit COB LED avger denna strålkastare ett starkt ljus på 100 lumen. Efter mörkrets inbrott kommer vägen framför dig att vara väl upplyst och du blir synlig för andra trafikanter. Strålkastaren har 3 ljusinställningar, så du kan anpassa ljuset efter dina behov.

Lätt att använda: laddningsbar cykellampa med USB

Strålkastaren har ett inbyggt batteri som kan laddas via den medföljande USB-kabeln. På baksidan av lampan hittar du laddkontakten. Batteriet har en laddningstid på ca. 2 timmar och ger dig lång tändningstid på cykeln. Med den medföljande monteringsremmen kan du enkelt montera lampan på cykelramen.

Slitstark och vattentät cykelstrålkastare

Denna strålkastare är gjord av slitstarkt plastmaterial och är designad för att tåla stänk och lätt regn. Du kan därför säkert använda den i olika väderförhållanden utan att oroa dig för skador på lampan.

Medföljer tillbehör till cykelstrålkastare

I setet får du en uppladdningsbar cykelstrålkastare, USB-kabel och monteringsrem. Det är allt du behöver för att komma igång med att använda strålkastaren på din cykel.

Denna LED-cykelstrålkastare ger dig den belysning du behöver för en säker cykeltur, samtidigt som den är enkel att använda och transportera.

Mer information "LED cykelstrålkastare, uppladdningsbar | 100 lm"
Användningsområde: Utomhus
Färg: Svart
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 100lm
EAN 5901299950166
Lumen 100
Dimensionera 80x17x22
Längd (mm) 22
Bredd (mm) 80
Höjd (mm) 17
EAN 5901299950166

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ