Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

USB LED lampa | 5W

Produktnummer: 72305
Denna USB LED-lampa är en bärbar och effektiv belysningslösning. Med en effekt på 5W och en ljusfärg på 3000K ger den en behaglig vit varm belysning. Glödlampan kan anslutas till enheter med USB-utgång, som t.ex en dator, en laddare eller en powerbank. Med ett ljusflöde på 460lm och en 2,5 meter lång kabel är denna glödlampa idealisk för olika ändamål och ger flexibel belysning.

60 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "USB LED lampa | 5W"

Bärbar och effektiv belysning med USB LED lampa

Denna USB LED-lampa är ett praktiskt och bärbart belysningssystem som kan anslutas till en USB-port. Med en effekt på 5W och en behaglig vit varm ljusfärg på 3000K är denna glödlampa idealisk för olika ändamål.

LED belysning med flexibel anslutning och enkel användning

Denna LED-lampa kan anslutas till olika enheter som har en USB-utgång. Du kan ansluta den till din dator, en telefon- eller surfplattaladdare med USB-utgång eller en powerbank. Det betyder att du kan använda denna glödlampa var du än är så länge du har en USB-port.

LED lampa med kraftfullt ljus och lång kabellängd

Med ett ljusflöde på 460 lumen kan denna LED-lampa ge tydlig och behaglig belysning för ditt arbetsområde eller rummet omkring dig. Den kommer med en 2,5 meter lång kabel så att du har flexibiliteten att placera glödlampan efter behov.

Kompakt design och enkel transport

Denna USB LED-lampa är designad för att vara kompakt och lätt att transportera. Med måtten 60x112 mm kan den enkelt packas ner i väskan eller fickan, så att du alltid har belysning tillgänglig vart du än går.

Oavsett om du behöver extra belysning för arbete, läsning eller bara för att skapa en mysig atmosfär, är denna USB LED-lampa det perfekta valet. Med sin flexibilitet, effektivitet och portabla design är det en praktisk lösning för dina belysningsbehov.

Mer information "USB LED lampa | 5W"
Ljus färg: 3000K
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 460lm
Watt: 5W
EAN 5901299940556
Dimensionera 60 mm x 112 mm
Bredd (mm) 60
Höjd (mm) 112
EAN 5901299940556

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ