Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sonoff Zigbee | Trådlös kontakt

Produktnummer: 79001

SONOFF Zigbee Wireless Switch är en smart enhet som låter dig aktivera och styra dina enheter med bara en knapptryckning. Denna trådlösa switch fungerar med Zigbee-hubben och låter dig anpassa åtgärder som enkeltryck, dubbeltryck och långtryck.

Gör ditt hem smartare med SONOFF Zigbee Wireless Switch. Enkel installation, användarvänlig drift och kompatibilitet med Zigbee-hubben gör den till det perfekta valet för intelligent kontroll av dina enheter.

Se de andra Sonoff-produkterna  här: 


134 kr 

151 kr

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Sonoff Zigbee | Trådlös kontakt"

Smart SONOFF Zigbee Wireless Switch för enkel kontroll av dina enheter

SONOFF Wireless Switch är en smart enhet som låter dig aktivera och styra dina enheter med bara en knapptryckning. Denna trådlösa switch fungerar med Zigbee-hubben och låter dig anpassa åtgärder som enkeltryck, dubbeltryck och långtryck.

Förbättrad design och prestanda för ditt smarta hem

Med en förbättrad design och prestanda är SONOFF Zigbee Wireless Switch idealisk för ditt smarta hem. Den här enheten är kompatibel med Zigbee-hubbar som följer Zigbee 3.0-protokollet.

Stäng av alla enheter med ett enda klick när du lämnar hemmet

Med SONOFF Zigbee Wireless Switch kan du enkelt stänga av alla lampor, uttag, persienner och mycket mer med bara ett klick när du går hemifrån. Detta ger dig bekvämlighet och energibesparingar.

Användarvänlig och mångsidig trådlös switch för dina smarta hemrutiner

SONOFF Zigbee Wireless Switch fungerar med SONOFF Zigbee-hubben och låter dig trigga rutiner med en enda touch. Detta gör det enkelt att automatisera och styra ditt smarta hem med en enkel knapp.

Enkel installation och flexibel användning

SONOFF Zigbee Wireless Switch är lätt att installera och kan placeras var som helst i ditt hem, oavsett om det är i vardagsrummet, kontoret, butiken eller restaurangen. Denna mångsidiga enhet fungerar med andra SONOFF smarta produkter och låter dig styra belysningen över olika våningar.

Med SONOFF Zigbee Wireless Switch får du en pålitlig och användarvänlig enhet för att förbättra ditt smarta hem. Oavsett om det är för att förbättra komforten, spara energi eller automatisera dina enheter är denna trådlösa switch det perfekta valet.

Mer information "Sonoff Zigbee | Trådlös kontakt"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
Trådlös teknologi: Zigbee
EAN 6920075740615
Info 1 Används tillsammans med Sonoff HUB
Dimensionera 45x45x17,7 mm
EAN 6920075740615

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ