Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Creative Cables Tube Pendel Svart | Komplett

Produktnummer: 41301

Creative Cables tube pendel lampa svart - en snygg och funktionell belysningslösning som kombinerar elegans med modern design.  Med  sin lampskärm i en svart finish, den 190 cm  svart textilkabel och stilig svart rosett, den här pendellampan är idealisk för alla inredningar. Perfekt för köket, matsalen eller som dekoration  belysningslösning för hörn.

Komplett set inkl. svart textilkabel + svart rosett 

Observera att lampans ljuskälla är R50 - E14 lampa

Ljuskälla ingår ej - hitta R50 - E14 glödlampa här

576 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Creative Cables Tube Pendel Svart | Komplett"

Elegans och funktionalitet med Creative Cables tubhänge i svart

Creative Cables Tube Pendant i svart representerar en perfekt blandning av funktionalitet och estetisk dragningskraft, designad för att framhäva och berika alla interiörer med sin minimalistiska elegans och moderna stil. Dess eleganta, rena linjer i kombination med den djupt svarta finishen ger en sofistikerad touch som enkelt integreras i ett brett utbud av dekorativa stilar.

Lampan  cylindrisk form ger ett fokuserat spotljus, vilket gör den till en idealisk pendellampa för matbord, pendel för ett hörn eller som en lampa ovanför ett köksbord.

Förvandla ditt utrymme med Creative Cables pendellampa

Med Creative Cables taklampa svart förvandlas ditt hem till en uppvisning av modern design och belysningsfinesser. Rörets pendellampa från Creative Cables är den ultimata lösningen för dig som älskar spotlights och vill skapa en atmosfär full av stil och elegans. Denna taklampa är extremt mångsidig och kan fungera som både taklampa för köket, som en elegant lampa ovanför köksbordet och mycket mer.

Perfekt som spotlight ovanför köksbordet

Lampor ovanför köksbordet kan vara mer än bara belysning; de kan också vara ett sätt att uttrycka din personliga stil och förbättra belysningen i ditt kök. Detta innovativa rör  pendellampa ger både ljus och karaktär till ditt kök eller matplats, vilket gör den till en oumbärlig del av din inredning.

Hörnbelysning med Creative Cables pendellampa

Utforska de unika belysningsmöjligheterna med Creative Cables taklampa svart. Denna pendellampa är en idealisk hörnpendel, tack vare sin unika rörform, som inte bara optimerar ljusfördelningen i dessa ofta förbisedda utrymmen, utan också ger en modern touch till varje interiör. Dess smala, cylindriska design gör den perfekt för att projicera ljus nedåt, vilket skapar en inbjudande atmosfär som kan värma alla hörn av ditt utrymme.

Mer information "Creative Cables Tube Pendel Svart | Komplett"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Svart
Ljuskälla typ: R50, E14
Watt: 60W
Info 2 Sladdlängd: 190 cm
Info 1 Svart textilkabel + svart rosett ingår
Dimensionera Ø: 60 mm - H: 153 mm
EAN 8057730875851
Material Metall
Bredd (mm) 60
Höjd (mm) 153
EAN 8057730875851

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ