Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Creative Cables Tube Pendel Lampa Mässing Svart | Komplett

Produktnummer: 41310

Creative Cables tube pendel lampa mässing och svart - en snygg och funktionell belysningslösning som kombinerar elegans med modern design.  Med sina två lampskärmar i unik mässing och svart finish, den 190 cm svart textilkabel och stilig svart rosett, den här pendellampan är idealisk för alla inredningar. Perfekt för köket, matsalen eller som dekoration  belysningslösning för hörn.

Komplett set inkl. svart textilkabel + svart rosett 

Observera att lampans ljuskälla är R50- E14 lampa

Ljuskälla ingår ej - hitta R50 - E14 glödlampa här

848 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Creative Cables Tube Pendel Lampa Mässing Svart | Komplett"

Elegans och funktionalitet med Creative Cables pendellampa i mässing och svart

Creative Cables Tube Pendel lampa i mässing och svart är den perfekta kombinationen av funktionalitet och estetisk attraktion. Denna pendellampa lyfter fram varje rum med sin unika kombination av färger och material. Den varma glansen från mässingen i kombination med det svarta metallet ger ett modernt twist till ditt kök, matbord eller hörn. Lampans cylindriska form ger ett fokuserat spotljus, vilket gör den till en idealisk taklampa pendel, pendellampa

Transformera ditt utrymme med Creative Cables taklampa pendel

Med Creative Cables tube pendellampa i mässing och svart förvandlas ditt hem till en uppvisning av modern design och ljusdesignfiness. Lampans två eleganta lampskärmar är den ultimata lösningen för dem som älskar spotlights och vill skapa en atmosfär fylld med stil och elegans. Denna pendeltaklampa är mycket mångsidig och kan fungera som både taklampa för köket, som en elegant lampa över köksbänken och mycket mer.

Idealisk som spotlight kökslampa pendel

Lampor över köksbänken är mer än bara belysning; de är ett sätt att uttrycka din personliga stil och förbättra belysningen i ditt kök. Denna innovativa tublampa för med sig ljus och karaktär till ditt kök eller matplats, vilket gör den till en oumbärlig del av din inredning.

Hörnbelysning med Creative Cables pendel lampa mässing och svart

Utforska de unika belysningsmöjligheterna med Creative Cables tube pendel lampa i mässing och svart. Denna pendellampa är idealisk som hörnlampa tack vare sin unika tubform, som inte bara optimerar ljusfördelningen i dessa ofta förbisedda utrymmen, men också tillför en modern touch till varje interiör. Dess slanka, cylindriska design gör den perfekt för att projicera ljus nedåt, vilket skapar en välkomnande atmosfär som kan värma upp varje hörn av ditt utrymme.

Mer information "Creative Cables Tube Pendel Lampa Mässing Svart | Komplett"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Messing, Svart
Ljuskälla typ: R50, E14
Watt: 60W
EAN 8057730909266
Material Metall
Info 1 Svart textilkabel + svart rosett ingår
Info 2 Sladdlängd: 190 cm
Dimensionera Ø: 60 mm - H: 306 mm
Bredd (mm) 60
Höjd (mm) 306
EAN 8057730909266

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ