Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Mobilhållare för bilen | med sugkopp | perfekt för vindrutan

Produktnummer: 72312
Denna mobilhållare till bilen är designad för mobil, surfplattor eller navigation och kan monteras på valfri slät yta, t.ex. vindrutan på din bil. Den kan roteras 360 grader och klämmans bredd kan justeras från 65 mm till 150 mm. Hållaren har en sugkopp som ger en stark och pålitlig infästning, och den kan enkelt tas bort utan att lämna märken eller rester. Du kan justera hållaren efter behov och växla mellan horisontell och vertikal orientering.

168 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Mobilhållare för bilen | med sugkopp | perfekt för vindrutan"

Mobilhållare för bilen med sugkopp

En mobilhållare till bilen är en oumbärlig enhet som gör det enkelt och säkert att använda din mobil, surfplatta eller navigationssystem under körning. Denna universella mobilhållare är designad för surfplattor mellan 7" och 8" och kan enkelt monteras på vilken slät yta som helst, som vindrutan på din bil. Installationen är snabb och enkel - tryck bara på klämman för att säkra hållaren och släpp klämman för att ta bort den från den fasta ytan.

Mobilhållare med flexibilitet och justerbarhet

Mobilhållaren till bilen kan vridas 360 grader, vilket gör att du kan justera den till den perfekta betraktningsvinkeln. Klämmans bredd kan även justeras från 65 mm till 150 mm för att passa olika surfplattor och navigationssystem.

Enkel och bekväm användning

Denna mobilhållare är designad med användarvänlighet i åtanke. Den har en sugkopp som ger en stark och pålitlig infästning på vindrutan, men kan även enkelt tas bort utan att lämna märken eller rester. Du kan även justera hållaren efter behov och växla mellan horisontell och vertikal orientering.

Mer information "Mobilhållare för bilen | med sugkopp | perfekt för vindrutan"
Färg: Svart
EAN 5901299908914
Kompatibilitet Klämmans bredd kan även justeras från 65 mm till 150 mm
Info 1 Hållaren kan rotera 360 grader
EAN 5901299908914

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ