Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Gamer musmatta | Svart | 440x354x4mm

Produktnummer: 72314
Denna gamer-musmatta i svart är designad för att leverera hög kvalitet och hållbarhet till spelare. Med en storlek på 440x354x4mm passar den alla gameruppsättningar. Musmattan är kompatibel med både laser- och optiska möss, och dess tygkvalitet ger hög hastighet och exakt kontroll av musrörelser under spel. Den har en halkskyddsbas av gummi som säkerställer att den stannar på plats under intensiva spelsessioner.

168 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Gamer musmatta | Svart | 440x354x4mm"

Gamer musmatta svart - Hög kvalitet och hållbarhet

Denna gamer-musmatta är designad speciellt för spelare och levererar en hög kvalitet och hållbarhet. Med en storlek på 440x354x4mm passar den alla gameruppsättningar. Musmattan är kompatibel med både laser- och optiska möss, och dess högkvalitativa yta säkerställer snabba och exakta musrörelser under spel.

Optimera din spelupplevelse

Musmattans tygkvalitet ger en hög hastighet för musrörelser och utmärkt kontroll. Oavsett om du spelar snabba förstapersonsskjutare eller strategispel, ger denna musmatta dig precisionen och rörelsefriheten du behöver för att dominera dina motståndare.

Anti-halk musmatta design

För att säkerställa att musmattan håller sig på plats under intensiva spelsessioner är basen gjord av halkskyddsgummi. Detta förhindrar musmattan från att glida runt på skrivbordet och säkerställer stabil och pålitlig prestanda.

Kompatibilitet och mångsidighet

Denna musmatta är kompatibel med alla typer av möss, inklusive laser och optiska möss. Oavsett vilken typ av mus du använder kan du vara säker på att denna musmatta ger dig den precision och kontroll du behöver.

Slitstark och snygg gamermusmatta

Denna gamer-musmatta i svart är inte bara funktionell utan också snygg. Den svarta färgen och moderna designen passar perfekt in i alla spelinställningar och ger en touch av elegans till ditt skrivbord.

Mer information "Gamer musmatta | Svart | 440x354x4mm"
Färg: Svart
EAN 5901299908518
Dimensionera 440x354x4mm

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ