Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

SwitchBot Blind Tilt | Automatisk Persienn | Inkl. Solpanel | Batteri | Smart Hem

Produktnummer: 7726H

SwitchBot Blind Tilt är en intelligent lösning som gör det möjligt att uppgradera dina vanliga persienner till solcellsdrivna persienner. Med en exakt motor och olika kontrollalternativ kan du styra dina persienner på ett smartare sätt och minska energiförbrukning. Systemet är solcellsdrivet med ett inbyggt 2000mAh lithiumbatteri och kan styras via appen eller med timers när du är inom räckhåll för Bluetooth. När systemet är ihopparat med SwitchBot Hub Mini (säljs separat) kan du styra dina persienner på distans med hjälp av smartassistenter som Alexa, Google Home och Siri. Den är också kompatibel med IFTTT, SmartThings och Line Clova, och du kan skapa grupper av upp till 4 set persienner för att styra dem med en knapptryckning. Systemet har också en inbyggd ljussensor som automatiskt justerar persiennerna för att bibehålla en konstant ljusintensitet beroende på ljusförhållandena utanför.

Observera! Det medföljer solcellspanel och en Type-C kabel för laddning om du inte vill använda solcellspanelen för laddning.

Kom ihåg att köpa denna SwitchBot Hub Mini om du vill fjärrstyra andra SwitchBot-produkter via WiFi och koppla upp dem till Google Home, Alexa, Siri etc.

 

763 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "SwitchBot Blind Tilt | Automatisk Persienn | Inkl. Solpanel | Batteri | Smart Hem"

Smarta persienner med ny teknologi

Uppgradera dina vanliga persienner till solcellsdrivna persienner med denna intelligenta lösning. Denna teknologi gör att du kan styra dina persienner på ett smartare sätt med en exakt motor och olika kontrollalternativ. Du kommer att upptäcka att med solcellsdrivna persienner kommer du att ha mer frihet och flexibilitet när det gäller att justera mängden ljus som kommer in i ditt hem. Dessutom kan du med vår intelligenta lösning styra dina persienner från din smartphone eller surfplatta och också programmera dem för att öppna och stänga automatiskt vid vissa tidpunkter på dagen. Detta gör det enkelt och bekvämt för dig att anpassa din belysning till dina behov och preferenser så att du alltid har rätt mängd ljus i ditt hem.

Enkel uppgradering av dina persienner

Du behöver inte byta ut hela systemet för att uppgradera dina persienner till en intelligent lösning. Med denna lösning kan du enkelt och smidigt uppgradera dina persienner för att göra dem smartare och styra dem på ett mer effektivt sätt utan att det kräver en stor investering i ett helt nytt system.

Solcellsdriven med lång batteritid

Denna lösning är solcellsdriven och har ett inbyggt 2000mAh litiumbatteri som kan laddas med den medföljande solcellspanelen. Med den nästan obegränsade batteritiden behöver du inte längre tänka på att byta batterier och göra systemet mer miljövänligt.

Exakt justering av persienner

Använd den skräddarsydda motorn för att justera persiennerna med en precision på upp till 2 grader. Denna höga precision säkerställer att persiennerna alltid kommer att vara inställda på det önskade vinkeln och systemet har också en inbyggd ljussensor som automatiskt justerar persiennerna för att bibehålla en konstant ljusintensitet beroende på ljusförhållandena utanför.

Flera kontrollalternativ för trådlösa persienner

Denna lösning kan styras på olika sätt. Du kan styra persiennerna via appen eller genom att använda timer när du är inom Bluetooth-räckvidd. Om du parar ihop systemet med SwitchBot Hub Mini (säljs separat) kan du också styra dina persienner på distans med hjälp av smartassistenter som Alexa, Google Home och Siri. Skapa obegränsade grupper och styr upp till 4 uppsättningar persienner med en knapp när du använder systemet tillsammans med SwitchBot Hub Mini.

Fjärrstyrda persienner för integrering i smarta hem

Uppgradera dina vanliga persienner till en intelligent lösning med solcellsdrivna persienner. Med en exakt motor och olika kontrollalternativ kan du styra dina persienner på ett smartare sätt och minska din energiförbrukning.

Denna lösning ger dig smarta rullgardiner och är en enkel lösning. Med automatisk persienn kan du själv styra ljuset i ditt rum,även när du sover- Automatisk persienn är lika med smart lösning.

Mer information "SwitchBot Blind Tilt | Automatisk Persienn | Inkl. Solpanel | Batteri | Smart Hem"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
Volt: 5V
EAN 850046603280
Info 1 Batteritid: Upp till 10 månader (utan solcell)
Info 2 Systemkrav: Android 5.0+, iOS 11.0+, watchOS 2.2+
Dimensionera 48.8 × 29.2 × 144.2 mm
Material ABS+PC + UV resistant coating
Kompatibilitet Google Home, Amazon Alexa og Siri
EAN 850046603280

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ