Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Vägglampa med inbyggd hylla och USB | GU10 | Vit

Produktnummer: 5024
Denna vägglampa är en praktisk och stilren belysningslösning med inbyggd hylla och USB-port. Den har en vit finish och en modern design som passar perfekt in i alla inredningar. Med sin inbyggda hylla kan du förvara småsaker och den praktiska USB-porten gör det enkelt att ladda dina elektroniska enheter. Vägglampan har ett GU10-uttag

440 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Vägglampa med inbyggd hylla och USB | GU10 | Vit"

Vägglampa som en praktisk och stilren belysningslösning

Denna vägglampa med inbyggd hylla och USB är en mångsidig och modern belysningslösning som kombinerar funktion och estetik på ett unikt sätt. Med sin vita finish och snygga design passar den perfekt in i vilken inredning som helst.

Sänglampa med inbyggd hylla och USB-port

En av de mest framträdande egenskaperna hos denna vägglampa är dess inbyggda hylla och USB-port. Hyllutrymmet gör att du kan förvara småsaker som nycklar, glasögon eller en liten planta. Den bekväma USB-porten låter dig ladda dina elektroniska enheter enkelt och bekvämt.

GU10-sockel och flexibel belysning med justerbar riktning

Vägglampan ger möjlighet att justera riktningen på belysningen så att du kan skapa önskad atmosfär och ljusstyrka i rummet. Med sitt GU10-uttag kan du enkelt byta ut ljuskällan efter behov.

Hållbar konstruktion och lättanvänd

Denna vägglampa är tillverkad av kvalitetsmaterial som stålplåt, vilket säkerställer hållbarhet och lång livslängd. Den är designad för att ge ett behagligt och jämnt ljus utan störande bländning. Med sin inbyggda strömbrytare kan du enkelt tända och släcka ljuset efter behov.

Upptäck den praktiska och snygga vägglampan med inbyggd hylla och USB som kombinerar belysning, förvaring och laddning i en elegant enhet. Gör ditt rum mer funktionellt och estetiskt tilltalande med denna moderna belysningslösning.

Mer information "Vägglampa med inbyggd hylla och USB | GU10 | Vit"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
IP-klass: IP20
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Watt: 35W
EAN 5901477341878
IP -klass IP20
Dimensionera 110 x 180 x 135
Längd (mm) 135
Bredd (mm) 180
Höjd (mm) 110
EAN 5901477341878

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ