Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sänglampa Vägg Med USB Uttag | USB Typ A + C | GU10 | Svart

Produktnummer: 50223
Svart sänglampa med USB uttag utrustad med både USB A och USB C port för enkel laddning. Designad i svart, aluminium och stål, tillför denna sänglampa vägg stil och funktionalitet till vilket sovrum som helst. Med en rotationsvinkel på 350° erbjuder den flexibel ljusriktning, perfekt för läsning och avkoppling.

Observera! Ljuskälla medföljer inte - Se vårt utbud av GU10 lampor här!

423 kr 

Färg

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Sänglampa Vägg Med USB Uttag | USB Typ A + C | GU10 | Svart"

Svart sänglampa med uttag för moderna sovmiljöer

Uppgradera ditt sovrum med denna eleganta svarta sänglampa med USB uttag, som kombinerar snygg design med praktisk funktionalitet. Den inbyggda USB A-porten och USB C-porten ser till att dina enheter alltid är fulladdade, perfekt för att hålla din smartphone eller surfplatta inom räckhåll medan du slappnar av eller sover.

Multifunktionell sänglampa med USB uttag

Denna sänglampa med USB uttag är designad för den moderna konsumenten som värdesätter bekvämlighet och multifunktionalitet. Lampans robusta konstruktion i aluminium och stål är inte bara visuellt tilltalande utan också mycket funktionell. Denna sänglampa för väggen låter dig ladda dina enheter via de inbyggda USB portarna, vilket gör denna sänglampa till ett måste bredvid din säng.

Svart sänglampa vägg med flexibel rotation

Denna sänglampa för vägg är utrustad med en imponerande rotationsvinkel på 350°, vilket ger dig fullständig kontroll över ljusriktningen. Det är den idealiska lösningen för att läsa i sängen eller arbeta på natten utan att störa din partner. Med en enkel installation och en vägghängd design frigör denna lampa värdefullt utrymme på ditt nattduksbord och ger ditt sovrum en modern touch.

Vägghängd sänglampa svart - Perfektion i varje detalj

Denna sänglampa i svart är den ultimata blandningen av form och funktion. Med sin IP20-beständighetsklassning är den designad för att klara daglig användning, medan dess sofistikerade svarta finish och strömlinjeformade design kompletterar alla moderna sovrumsinredningar. Gör ditt sovrum mer inbjudande och funktionellt med denna vackert designade svart sänglampa.

Mer information "Sänglampa Vägg Med USB Uttag | USB Typ A + C | GU10 | Svart"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Svart
IP-klass: IP20
Ljuskälla typ: Gu10
Watt: 35W
Material Aluminium och stål
Info 1 USB A+C-ingång | Strömknappen
Dimensionera H:160 mm - B: 80 mm - D: 30 mm
Info 2 Max. 35W
EAN 5904703010944
Bredd (mm) 80
Höjd (mm) 160
EAN 5904703010944

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ