Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Sonoff NS Panel PRO | Vit (NSpanel86PW)

Produktnummer: 7969

Sonoff NS Panel Pro - Vit färg - Kontrollpanel för dina sonoff produkter

Denna Sonoff NSPanel pro är din centrala enhet som kan styra alla dina smarta hemenheter och scener på ett ställe. Den här produkten fungerar som en Zigbee Hub, som tillåter tillägg av en mängd olika Zigbee 3.0 enheter från tredje part. Du hittar alla våra Sonoff produkter här!

Du kan montera NS Panel pro i väggen eller kombinera den med vår Sonoff Panel hållare!

1 528 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Sonoff NS Panel PRO | Vit (NSpanel86PW)"

Sonoff NS Panel Pro - Styr dina smart home enheter

Sonoff NS Panel PRO är en allt-i-ett kontrollenhet som ger dig obegränsad kontroll över alla dina Sonoff enheter. Med denna kontrollpanel kan du styra allt från smarta lampor, kameror och säkerhetssensorer till strömbrytare och mycket mer. Panelen kan styra ett obegränsat antal enheter och är kompatibel med alla SONOFF enheter, från smarta lampor och kameror till säkerhetssensorer och strömbrytare. 

Den är också designad för att stödja framtida SONOFF enheter. Du kan välja vilken sida som ska visas på skärmen och ändra ordningen för att bättre passa dina användningsvanor.

Samla dina smart home enheter i en enhet

Med denna Sonoff Panel kan du styra olika smarta enheter och byta scener i hemmet med bara en knapptryckning. Det är enkelt och effektivt. Den kan ställas in för att styra temperaturen i ditt hem så att du alltid har en behaglig temperatur. Du kan enkelt lägga till Zigbee-enheter på skärmen i sektioner. Med det standardiserade Zigbee 3.0-protokollet är anslutningen mer stabil och täckningen bredare. Ytterligare enheter kan styras med rösten genom att arbeta med Alexa, Google Home, etc

Både en smart panel och Zigbee Hub

Sonoff NS Panel PRO har en inbyggd Zigbee hub som gör det enkelt att lägga till Zigbee enheter snabbt och effektivt. Den använder Zigbee 3.0 protokollet, vilket säkerställer en stabilare anslutning och bredare täckning. De tillagda underenheterna kan också styras med röstkommandon med hjälp av Alexa, Google Home och mer.

Den integrerar en Zigbee gateway i ditt smarta hem och är kompatibel med en mängd olika märken. Med praktiska funktioner som förbrukningsstatistik, termostat och samtalsintercom är det enklare än någonsin att bo i ett smart hem.

Mer information "Sonoff NS Panel PRO | Vit (NSpanel86PW)"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Vit
Trådlös teknologi: Wifi, Zigbee
Volt: 100-240V
EAN 6920075778038
Material PC+V0+CRS+glas
Info 1 Wi-Fi: IEEE 802.11 b 2.4GHz | Zigbee: IEEE 802.15.4 (Zigbee 3.0)
Info 2 Skärmupplösning: 480 x 480
Dimensionera L:86mm - B:86mm - H:39,5mm

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ